A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #51 Burak Karabal dedi: Sıkıntı yok tek sıkıntı PSU onun dışında içinde bir şüphe kalmasın sistem iyi. Genişletmek için tıkla... Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda.
Burak Karabal dedi: Sıkıntı yok tek sıkıntı PSU onun dışında içinde bir şüphe kalmasın sistem iyi. Genişletmek için tıkla... Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.808 Çözümler 54 23 Ağustos 2024 #52 Ancoda dedi: Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Ön yargı var o markaya aslında iyidir. Bu modeli biraz giriş seviye ama sıkıntı çıkmaz rahat olun.
Ancoda dedi: Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Ön yargı var o markaya aslında iyidir. Bu modeli biraz giriş seviye ama sıkıntı çıkmaz rahat olun.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #53 Burak Karabal dedi: Ön yargı var o markaya aslında iyidir. Bu modeli biraz giriş seviye ama sıkıntı çıkmaz rahat olun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasın.
Burak Karabal dedi: Ön yargı var o markaya aslında iyidir. Bu modeli biraz giriş seviye ama sıkıntı çıkmaz rahat olun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah sağ olasın.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.808 Çözümler 54 23 Ağustos 2024 #54 Ancoda dedi: Eyvallah sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #55 Ancoda dedi: Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Powercolor en iyi Radeon kart üreticilerindendir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sapphire'a falan taş çıkartır.
Ancoda dedi: Tek korkum ekran kartı PowerColor ve nasıl bilmiyorum korkuyorum o konuda. Genişletmek için tıkla... Powercolor en iyi Radeon kart üreticilerindendir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sapphire'a falan taş çıkartır.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #56 pwleredal dedi: Powercolor en iyi Radeon kart üreticilerindendir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sapphire'a falan taş çıkartır. Genişletmek için tıkla... İçimi soğuttun teşekkür ederim pwleredal dedi: Power Supply canlı bomba. Anakart da kötü. Genişletmek için tıkla... Reis gözünü seveyim neysin sen kahin alim falan mı sistemi aldıktan 1 hafta sonra PSU gitti garantiye gönderdim yarın geliyor sonuçta degistirildi. Son düzenleme: 17 Eylül 2024
pwleredal dedi: Powercolor en iyi Radeon kart üreticilerindendir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Sapphire'a falan taş çıkartır. Genişletmek için tıkla... İçimi soğuttun teşekkür ederim pwleredal dedi: Power Supply canlı bomba. Anakart da kötü. Genişletmek için tıkla... Reis gözünü seveyim neysin sen kahin alim falan mı sistemi aldıktan 1 hafta sonra PSU gitti garantiye gönderdim yarın geliyor sonuçta degistirildi.