RX 7600 sistem iyi mi?

İyi fiyat ama kasa markasi kotu ve PSU idare eder. PSU'yu bir ara degistirin derim kasa neyse de.

Merhaba aşağıya linkini bıraktığım sistemi aldım az önce. Fiyatı çok uygun geldi hemen alayım dedim ama pek bilgim yok. Sizce fiyatı ve performansı iyi midir? Kötü bir parçası var mı?
Aldığım bilgisayar: DA-C4/ RYZEN 5 5500/ RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
Fiyatına göre makul sistem, eğer bütçeyi 1000TL arttırma ihtimaliniz varsa 5600 sistemi de tercih edebilirsiniz;

Merhaba aşağıya linkini bıraktığım sistemi aldım az önce. Fiyatı çok uygun geldi hemen alayım dedim ama pek bilgim yok. Sizce fiyatı ve performansı iyi midir? Kötü bir parçası var mı?
Aldığım bilgisayar: DA-C4/ RYZEN 5 5500/ RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Çok iyi ben de bunu almayı düşünüyorum, fakat kasayı Vento veya MSI Mag yap, Everest kasa koymuşlar.

İyi fiyat ama kasa markasi kotu ve PSU idare eder. PSU'yu bir ara degistirin derim kasa neyse de.

PSU değil de kasayı değiştirsin bence, Everest iyi marka değil. Sonra ısınma sorunu falan yaşamasın.

Çok iyi ben de bunu almayı düşünüyorum, fakat kasayı Vento veya MSI MAG yap, Everest kasa koymuşlar.

PSU değil de kasayı değiştirsin bence, Everest iyi marka değil. Sonra ısınma sorunu falan yaşamasın.

Bu PSU cok da iyi degil. Kasa sistemi bozmaz ama iyi bir PSU bile sistemi bozabilir ariza verdirince.

Çok iyi ben de bunu almayı düşünüyorum, fakat kasayı Vento veya MSI Mag yap, Everest kasa koymuşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD ekran kartlarını önermiyorum ama fiyatı bayağı uygun. Çok fazla oyun yükleyecekseniz SSD 1 TB yükseltilebilir bu arada işletim sistemi FreeDOS en son baktığımda lisanslı Windows 2 bin TL civarı'ydı. Haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı