Merhaba arkadaşlar. Ben sistem yükseltemesi yaptım. İlk önce Ryzen 5600 işlemcim geldi kurulumunu yaptım çalıştı sorun yok. Ertesi gün RX 7600 ekran kartımı taktım her şey çalışıyor ama görüntü gelmiyor. DDU ile eski driverları sildim olmadı. İşlemci RAM SSD kablosu gibi şeyleri takıp çıkardım olmadı. Görüntü alamıyorum. BIOS güncel. Ne yapacağım ben? Tek çözüm olarak ekran kartını başka bir sistemde çalışıp çalışmadığına baktıracağım. Eğer çalışırsa DisplayPort to HDMI kablosu bulup takacağım artık son çarem bu. Ancak ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Aklıma başka bir şey gelmiyor artık. Sistemim bu şekilde. Ryzen 5600, GTX 1050 Ti, 16 GB 3200 MHz RAM, High Power 700W 80+, Gigabyte AB350 Gaming 3 monitor Samsung LS27R350FHMXUF (S27R350) Monitör
Görüntü kablosu ve CSM ayarı ile alakalı olabilir, gücü kesip BIOS pilini çıkarıp BIOS sıfırlayın, 2. Olarak başka bir görüntü kablosu ile denemek lazım.
Görüntü kablosu ve CSM ayarı ile alakalı olabilir, gücü kesip BIOS pilini çıkarıp BIOS sıfırlayın, 2. Olarak başka bir görüntü kablosu ile denemek lazım.
Şu an GTX 1050 Ti ile sistem çalışıyor. CSM ayarı ile alakası nedir anlayamadım. BIOS sıfırlamayı da denedim olmadı. Acaba yazılımsal sorun olabilir mi? Son çare ekran kartını başka sistemde deneyip başka görüntü kablosu kullanacağım.