Çözüldü RX 7800 XT R5-7600 sistemde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda2683

Centipat
Merhaba, bugün İtopya'dan yukarıda yazan sistemi aldım. Eve geldiğimde prize taktım çalışıyordu. AMD uygulamasından performans moduna alınca ekran birkaç sn sonra kapandı ve görüntü gelmiyor. Kablo sağlam test ettim anakart üzerinden de denedim görüntü almayı (işlemciye entegre GPU olduğu için) fakat hala sinyal yok diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Vede kasa görüntü gittikten sonra kendi kendine kapanıp açılıyor ara sıra bununla alakası var mı bilmiyorum.

Hocam BIOS pilini deneyecektim ama sanırım altlarda kalıyor göremedim. Anakartım: A620M DS3H. Rami de farklı slotlara takıp denedim ama fayda yok.
Hocam, sizinle aynı işlemi yapmaya çalışan birine, 'JBAT' adındaki iki pine iletken bir malzeme ile kısa devre yaptırıldığında ayarların sıfırlandığını söylemişler. B650M DS3H BIOS pili çıkarılmıyor

Hocam BIOS pilini deneyecektim ama sanırım altlarda kalıyor göremedim. Anakartım: A620M DS3H. Rami de farklı slotlara takıp denedim ama fayda yok.
1752516584664.png

Sizinkine ne kadar benziyor bilmiyorum ama burada bir kullanıcı, benzer bir pini işaretlemiş ve tornavida ile bu pinleri birbirine değdirerek sıfırlama yapılabileceğinizi söylemiş.

Hocam, sizinle aynı işlemi yapmaya çalışan birine, 'jbat' adındaki iki pine iletken bir malzeme ile kısa devre yaptırıldığında ayarların sıfırlandığını söylemişler. B650M DS3H BIOS pili çıkarılmıyor

Eki Görüntüle 2534927
Sizinkine ne kadar benziyor bilmiyorum ama burada bir kullanıcı, benzer bir PIN'i işaretlemiş ve tornavida ile bu pinleri birbirine değdirerek sıfırlama yapılabileceğinizi söylemiş.

Teşekkür ederim hocam. Bilgisayarcıya yaptırmayı düşünüyorum fazla anlamadığım için. Sanırım benim pil ekran kartının altında kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı