RX 7600 sistemde grafikler bozuluyor

aliraenn_0

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB Patriot Viper
Ekran kartı
Asus Dual Rx 7600
Anakart
Asus Prime A520M-R
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600
Yakın zamanda İncehesap'tan ASUS Dual RX 7600 hazır sistem satın aldım.
Ekran kartı bilirsiniz güçlü bir kart ama çoğu oyunda RDR 2 mesela grafiklerde bozulma oluyor mesela yayın ipi bozuluyor ve gölgelerde bozulmalar oluyor.
Çok şey denedim ama hiçbir türlü çözemedim sorunu yardımlarınızı bekliyorum.
Ek olarak eskiden GTX 1660 Super kartlı bir sistemim vardı o kartta bile grafikler daha iyiydi en azından beni AMD kadar uğraştırmadı.
Bu benim ilk ve tek AMD alışım bir daha sadece NVIDIA alacağım AMD Radeon rezilliktir, pişmanlıktır.
İyi sosyaller.

Yakın zamanda İncehesap'tan ASUS Dual RX 7600 hazır sistem satın aldım.
Ekran kartı bilirsiniz güçlü bir kart ama çoğu oyunda RDR 2 mesela grafiklerde bozulma oluyor mesela yayın ipi bozuluyor ve gölgelerde bozulmalar oluyor.
Çok şey denedim ama hiçbir türlü çözemedim sorunu yardımlarınızı bekliyorum.
Ek olarak eskiden GTX 1660 Super kartlı bir sistemim vardı o kartta bile grafikler daha iyiydi en azından beni AMD kadar uğraştırmadı.
Bu benim ilk ve tek AMD alışım bir daha sadece NVIDIA alacağım AMD Radeon rezilliktir, pişmanlıktır.
İyi sosyaller.

Oyun içinden AMD FSR özelliğini devre dışı bırakın bir de öyle deneyin hocam.

Oyun içinden AMD FSR özelliğini devre dışı bırakın bir de öyle deneyin hocam.
Hocam bırakın FSR kapatmayı açınca bile daha iyi oluyor bir grafik sıkıntısı var oyunun genelinde.
Yani onu da denedim, DX12 falan da fark etmiyor. Saçlarda da aynı mesela tıraşa gitmiştim saç mozaik gibi görünüyor. Bugün bir oyunu silip yüklerim yine olmazsa bilemem artık.

Hocam bırakın FSR kapatmayı açınca bile daha iyi oluyor bir grafik sıkıntısı var oyunun genelinde.
Yani onu da denedim, DX12 falan da fark etmiyor. Saçlarda da aynı mesela tıraşa gitmiştim saç mozaik gibi görünüyor. Bugün bir oyunu silip yüklerim yine olmazsa bilemem artık.

RTX 4060 Ti kullanıyorum DLSS açınca bir miktar görüntü bozulması oluyordu bende, DLSS ve FSR benzer şeyler olduğu için söyledim hocam driverlerde da sıkıntı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı