RX 7600 sistemde oyunlar çöküyor

33xAvilio

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance (8×2)
Ekran kartı
RX 7600
Anakart
Gigabyte A520M-K V2
İşlemci
R5 5600
Ekran kartı: RX 7600
İslemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte A520M-K V2.
RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming alliance (8×2)
Kasa: Everest flat mesh ATX
Monıtor: ASUS VP249.

Sıstemı yenı aldım ne de, n bu kadar cokuyor? Ben VRAM doldugu ıcın coktugunu dusunuyorum.

Evet tüm parçalar aynı sadece işlemciyi yükseltmedim ben R5 5500. Sistem güzel fakat oyunlar sürekli çöküp duruyor ne yapacağım bilmiyorum.
Hocam bende aynı hele warzone oynarken oyun çöküp çöküp duruyordu hiçbi performans düşmesi yoktu ekran kartı ayarlarında yaptım ama çöküyor hala ekran kartı bazen 100 de yüz kullanım oluyor aceba bundan dolayı mı çöküyor ekran kartı kendinimi resetliyor veya kapatıyor

AMD RX 7600 ekran kartının driverlarında sorun var AMD düzelmeye çalışıyor ancak düzeltirken başka bir oyunda patlatıyor. Bazı oyunlarda kasma yok ama sürekli çökme var, bazı oyunlarda da çökme yok kasma var. İşte bu hafta bir güncelleme yayınladı 7600 için sorun tam çözülmüş değil AMD tarafından. Mesela bende de var kart. Cyberpunk 2077'de kasma yok. Arkadaşımda Cyberpunk 2077 arada bir çöküyor oyun. PUBG'de ara ara kasma oluyor bende ama arkadaşımda başta oluyor sonra geçiyor. Kartın driver sorununun çözülmesini beklemekten başka çare yok gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı