RX 7600 sistemde PUBG takılı kalıyor

Ayalne

Centipat
Daha fazla  
Normalde açılan oyun 2 gündür bu şekilde herhangi bir Config yüklemedim her zaman olduğu gibi oyuna girmeye çalıştım. Bu ekranda kaldı yarım saat bekledim yine de açılmadı. Bilen birisi yardım edebilir mi oyun dosyalarını 3 kere kontrol ettim. Fayda etmedi. Moviesten MP4'lerin hepsini sildim yine de aynı.

578080_16.jpg

Sistem:
Ekran kartı: RX 7600.
RAM: 16 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde açılan oyun 2 gündür bu şekilde herhangi bir Config yüklemedim her zaman olduğu gibi oyuna girmeye çalıştım. Bu ekranda kaldı yarım saat bekledim yine de açılmadı. Bilen birisi yardım edebilir mi oyun dosyalarını 3 kere kontrol ettim. Fayda etmedi. Moviesten MP4'lerin hepsini sildim yine de aynı.

Eki Görüntüle 2548750

Sistem:
Ekran kartı: RX 7600.
RAM: 16 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RX 7600 için AMD’nin sitesinden en güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.

Mevcut sürücüyü DDU (Display Driver Uninstaller) aracıyla tamamen kaldırıp ardından tekrar yüklemek genellikle sorunları çözer.

RX 7600 için AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.

Mevcut sürücüyü DDU (display driver uninstaller) aracıyla tamamen kaldırıp ardından tekrar yüklemek genellikle sorunları çözer.

Deneyeceğim hocam teşekkürler.

RX 7600 için AMD'nin sitesinden en güncel sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.

Mevcut sürücüyü DDU (display driver uninstaller) aracıyla tamamen kaldırıp ardından tekrar yüklemek genellikle sorunları çözer.

Hocam sürücüleri en günceliyle değiştirdim hatta adrenalin editiona geçtim yine de aynı başka bir yolu var mı? Oyunu silip yüklemek galiba son çarem.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı