PUBG Mouse Takılı kalıyor

Kerem Ayboğa

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Son 4 aydır PUBG oynayamaz hale geldim, lütfen yardım edin biriniz.
PUBG oynarken mouse takılması yaşıyorum sağa sola dönemiyorum genel de çatışma esnasında oluyor. Yapmadığım çözüm kalmadı. 2 defa format attım, 4 defa oyunu sildim yükledim, mause değiştirdim, aynı sorunu yaşıyanların yaptığı ayarları yaptım ama bir neticeye varamadım. Oyundan soğuttular sinir hastası oldum çıktım lütfen biri yardım etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Son 4 aydır PUBG oynayamaz hale geldim, lütfen yardım edin biriniz.
PUBG oynarken mouse takılması yaşıyorum sağa sola dönemiyorum genel de çatışma esnasında oluyor. Yapmadığım çözüm kalmadı. 2 defa format attım, 4 defa oyunu sildim yükledim, mause değiştirdim, aynı sorunu yaşıyanların yaptığı ayarları yaptım ama bir neticeye varamadım. Oyundan soğuttular sinir hastası oldum çıktım lütfen biri yardım etsin..
Çift ekran kullanıyor musun? veya birden fazla monitör?
Ve sadece PUBG için mi geçerli? ayrıca tam ekran veya tam ekran pencereli modlarda da dener misiniz?

Hocam laptop kullanırken ben de aynı sorundan muzdariptim. Böyle mouse takılarak ilerliyor değil mi? Smooth dönmüyor sağa sola. Çok soğutucu bir durum ve sanırım bunun olmasının sebebi işlemcinin yetmemesi hocam ya da işlemcinin kullanımının fazla olması. Masaüstüne geçene kadar bu soruna bir çözüm bulamamıştım ben.
,

MSI GL72 7RD 655XTR GAMEBOOK
1050 2GB İ5 7300 HQ 16 RAM 1 TB HDD 250GB SSD

Onu da denedim bro.

Sadece pubg de oluyor diğer oyunlar da örneğin bf1 gta5 Cs hiçbir sorun yok. Ekran ayarlarını yarın deneyeceğim.
Ufak hatalardan böyle sorunlar olabiliyor. DDU programı ile ekran kartı driver'ini tamamen silip yeni ve güncel sürümünü yükle, bi' faydası olur mu bilmiyorum ama. Son çare yine format atmak zorunda kalacaksın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı