RX 7600 ve Ryzen 5 5500 sisteme OC nasıl yapılır?

volosiol888

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
rx7600
Anakart
b450m pro*vdh max
İşlemci
ryzen 5 5500
Ryzen 5500 ve RX7600 kullanıyorum anakartım da B450M Pro-VDH Max, stok fanla kullanıyorum oynadıgım CS'de sabıt 165 FPS alamıyorum, 120-140 arası degısıyor. Ekranınım Hz'ıne yetısmıyor bıle, overclock yapmalı mıyım?

Manuel frekans ve voltaj deneyelim bir de. CPU clock ratio isminde bir ayar olmalı, bu ayarı 42.00 yapalım. Voltajı da oluyorsa manuel yapıp 1.1500 girelim. Tekrar test edelim. Takıldığınız yer varsa söylersiniz.

CPU voltajin manuel diye bir ayari yok Auto override offset mode AMD overclocking override + offset mode diye ayarlari mevcut ratio yu 42.00 yaptim sizin o önceden dediğiniz ayarlari da yapayim mi yoksa sadece bu iki ayar mi degisecek.

Manuel frekans ve voltaj deneyelim bir de. CPU clock ratio isminde bir ayar olmalı, bu ayarı 42.00 yapalım. Voltajı da oluyorsa manuel yapıp 1.1500 girelim. Tekrar test edelim. Takıldığınız yer varsa söylersiniz.

CPU Core voltaj 1.320 v mis bir de.

-Ofset moda alıp 0.300 girebiliyor musunuz bakın.

Ofset mod da iken degistiremiyorum ki o degeri sizin o daha once yaptirdiginiz ayarlarida yapagimmi her şey eskisine dondu sadece bu iki ayarmi yoksa.

Cpu core voltage oldugundan eminmiyiz burda cpu nb/Soc voltage de var birde cpu vdddp voltage var fotoraf atsam daha iyi olur

Dosya Ekleri

• IMG_1558.jpeg
    430,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…