RX 7600 vs RTX 4060

Cranialis

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir sistem alacağım ve şu anki ekran kartım AMD ve bana çektirmediği sıkıntı kalmadı. Bu yüzden çok soğudum ancak NVIDIA kartlarda ise verdiğim paranın o kadar karşılığını vermiyormuş gibi hissediyorum. Sorum şu AMD'nin RX7000 serisinde oyunlarda falan hala sorunlar oluyor mu siyah ekran, oyundan atma, donma, çökme vb. bunun yanında yazılım desteği ne durumda. 4060 ve RX7600 arasından hangisni almalıyım.

Yakın zamanda bir sistem alacağım ve şu anki ekran kartım AMD ve bana çektirmediği sıkıntı kalmadı. Bu yüzden çok soğudum ancak NVIDIA kartlarda ise verdiğim paranın o kadar karşılığını vermiyormuş gibi hissediyorum. Sorum şu AMD'nin RX7000 serisinde oyunlarda falan hala sorunlar oluyor mu siyah ekran, oyundan atma, donma, çökme vb. bunun yanında yazılım desteği ne durumda. 4060 ve RX7600 arasından hangisni almalıyım.
7000 serisinde o fosil kartlarda karsilastiginiz sorunlar yok.

4060 al.

7 Aydır 7800 XT kullanıyorum. CS2 dışında herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim yaşadığım sorun CS2 kaynaklı da olabilir. Bir de ekran kaydında sorun yaşıyorum o problemi çözemedim.

7000 serisinde o fosil kartlarda karsilastiginiz sorunlar yok.

Vallahi benim fosil kart dediğiniz ekran kartına kendi driverını yüklediğim anda çöküyordu PC ve kullanılamaz hale geliyordu ve çözümsüz bir durumdu bunu anlarım ancak baktığım zaman kimi insanlar halen 6000 serisinde bu tarz oyunlarda abidik gubidik hatalarla karşılaşıyorlar.

Vallahi benim fosil kart dediğiniz ekran kartına kendi driverını yüklediğim anda çöküyordu PC ve kullanılamaz hale geliyordu ve çözümsüz bir durumdu bunu anlarım ancak baktığım zaman kimi insanlar halen 6000 serisinde bu tarz oyunlarda abidik gubidik hatalarla karşılaşıyorlar.
Hocam 4060 cidden alınabilir bir kart. Fiyati da normal.

CS2 dışında herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim yaşadığım sorun CS2 kaynaklı da olabilir. Bir de ekran kaydında sorun yaşıyorum o problemi çözemedim.

Gittiğim internet kafede de aynı ekran kartı vardı. CS2 yeni bir oyun olduğu için yine olabilir ama ilk çıktığı aylarda silahı incele deyince arada oyundan atıyordu can sıkıcı durumları yaşamak istemiyorum bu tarz.

Hocam 4060 cidden alınabilir bir kart. Fiyati da normal.
Önerebileceğiniz 20 bin civarında 4060lı sistem var mı?

Gittiğim internet kafede de aynı ekran kartı vardı. CS2 yeni bir oyun olduğu için yine olabilir ama ilk çıktığı aylarda silahı incele deyince arada oyundan atıyordu can sıkıcı durumları yaşamak istemiyorum bu tarz.

Önerebileceğiniz 20 bin civarında 4060lı sistem var mı?
Benim yok ama güzel sistemler var bildiğim kadarı ile ayrı konu açarsanız ilgilenir arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı