RX 7600 XT sistemde farklı CPU ve GPU kullanımı gösterimi

Shizo Skit

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar Cyberpunk 2077'i oynarken bir şey dikkatimi çekti. 7600 XT ekran kartım ve 7500F işlemcim var. AMD'nin kendi özelliği olan katmanları gösterip oynadığımda CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor. FPS de 200 civarlarında bir şeydi.

Ben de dedim %100 kullanamaz bunda bir hata olmalı. FSR açık veya kapalı bir şey fark etmiyor. AMD'nin kendi değerlerini gördüğüm yerde hep aynı. Çoğunlukla %100 çekiyor arasıra 95'lere düşüyor. MSI Afterburner kullanarak takip ettim bir de sonrasında. MSI'ın programında da CPU kullanımı %60-70'lerde geziniyor ve arasıra 80'lere çıkıyor.

FPS'de de farklı gözüküyor. Birisinde 200 gösterirken, diğerinde 120 falan gösteriyor. Anakartım da MSI. Şimdi hangi kısım doğru söylüyor bilmiyorum gerçekten. He, bir de işlemci soğutucumun üstünde digital ekran var. Orada da oyun içindeyken 70'lerde seyrediyor CPU kullanımı. Ekran kartımın driverı güncel olmasına rağmen Cyberpunk'ın istemcisinde de güncel olmadığı yazıyor. Herhangi bir sıkıntıdan ziyade aynı anda iki farklı değer/katman göstergesini açıp oynuyorum ve ikisi de farklı sonuçlar gösteriyor. Gerçekten çok tuhaf.

Başınıza geldi mi böyle bir şey? Ya da hangisine inanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı