RX 7600 XT vs RTX 4060

Merhaba. Normalde RTX 4060 almayı düşünüyordum fakat RX 7600 XT ile karşılaştırma videolarını izlediğimde genel olarak RX 7600 XT daha çok FPS veriyor. Üstelik fiyatları aynı ve RX 7600 XT 16 GB uzun vadede yeni oyunlar için daha avantajlı gibi geldi. Şu an aklımdan RX 7600 XT almak geçiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bütçeniz nedir?

Ekran kartı işlemci ve kasa alacağım. Toplam bütün paramı yani 16k harcamış oluyorum. Ryzen 5 5600, RX 7600XT ve GM R11 kasa alacağım.

Merhaba kardeşim normalde 4060 düşünüyorum ama geçen sene sanırım 7600XT ekran kartını almışsın kendim şu an 7600 kullanıyorum 7600XT'den memnun musun? Hangi markanın modelini aldın? Kendim 7600'de çökme yaşıyorum bazı oyunlarda örneğin Apex Legends sen hiç yaşadın mı?

Merhaba kardeşim normalde 4060 düşünüyorum ama geçen sene sanırım 7600XT ekran kartını almışsın kendim şu an 7600 kullanıyorum 7600XT'den memnun musun? Hangi markanın modelini aldın? Kendim 7600'de çökme yaşıyorum bazı oyunlarda örneğin Apex Legends sen hiç yaşadın mı?

Merhaba. Sapphire 7600 XT modelini aldım hala kullanıyorum ve performans olarak da, sıcaklık değerleri olarak da kesinlikle çok iyi. Arkadaşım da 7600 kullanıyor. Apex Legends hiç oynamadık maalesef. Bende ki ve arkadaşımda ki tek sorun World War Z de oyunun ara ara çöküp atmasıydı. Onu da ekran kartı ayarlarında her şeyi kapatarak ve oyunu düşük grafiklere çekerek çözebildik. Fakat şu an 7600 kullanıyorsan XT modeline geçtiğinde hikayeli oyunlarda çok bir performans farkı göremeyebilirsin ama ben Valorant'ta ortalama 400 FPS civarında oynarken arkadaşım 200 civarlarında oynuyor aynı işlemci olmasına rağmen. O şekilde bir performans farkı da mevcut. Çökme konusunda net bir bilgim yok. Sanırım AMD yazılımıyla alakalı yani XT modeline yükseltmek çözüm sunmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı