Nasıl olbailir dostum ben önceden 75 Hz ile oynuyordum ama hiç bir sıkıntı olmadı bilgisayarın alabildiği en iyi FPS ile oynuyordumVar dostum.
Nasıl olbailir dostum ben önceden 75 Hz ile oynuyordum ama hiç bir sıkıntı olmadı bilgisayarın alabildiği en iyi FPS ile oynuyordumVar dostum.
Nasıl olbailir dostum ben önceden 75 Hz ile oynuyordum ama hiçbir sıkıntı olmadı bilgisayarın alabildiği en iyi FPS ile oynuyordum
Yanlış düşünüyorsunuz. Sabitlerseniz input lag artar, bilmiyorsanız araştırmanızı öneriyorum, FPS oyunlarında sabitlenmez.önce monitörün kaç herz 165 falan 200 ve üzerine ihtiyacın yok eğer 200 ve üzeriyse ilk önce sisteme neyin yetmediğini bulmamız gerekiyor onun için msı afterburner kurup değerleri paylaşman gerekiyor ona göre undervolt yapabiliriz işlemci yada gpu için
Doğru konuşmuyor arkadaş, onu dinlemeyin. Ekran yırtılması varsa sabitlenmek normal. Eğer yoksa alabildiğiniz en yüksek FPS ile oynayın, input lag mevzusunu internette araştırın.Nasıl olbailir dostum ben önceden 75 Hz ile oynuyordum ama hiç bir sıkıntı olmadı bilgisayarın alabildiği en iyi FPS ile oynuyordum
Daha kötü işlemci ile sizden yüksek FPS alıyor ayarlar yüksekmiş, bence normal değil.
Yanlış düşünüyorsunuz. Sabitlerseniz input lag artar, bilmiyorsanız araştırmanızı öneriyorum, FPS oyunlarında sabitlenmez.
@bdxmrz hangi bilgi ile bu tepkiyi verdiniz merak ettim. Açıklamasını yapmama rağmen anlamamış olmanız adınıza utanç verici.
İnput lagın düşmesi arkadaşı en yüksek ranka taşımaz benim gözümde tamamen kullanım israfı.
Asıl sizin bir ifade yüzünden cevap vermeniz utanç verici iyi günler.
Ayrıca test videolarında bilerek o FPS'leri görürsünüz.
Process losso kullanarak o FPS değerlerine ulaşıyorlar asıl siz araştırınız.
1660 Super ile input lag ne bilmenize gerek yok zaten merak etmeyin, arkadaş RX 7700 kullanıyor ve gayet de fazla etkiliyor. Kendi görüşünüze göre öyleymiş gibi konuşamazsınız insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz, hoş değil yaptığınız.
Neden benim kullandığım şey kart değil mi?
Oynadığı oyun işlemci odaklı bir oyun sen RX7700 diyorsun
Valorant'ta FPS'yi ekran kartı ile değil işlemci ile alırsın.
İsterseniz daha da uzatmayın konuyu cevaplarım yeterli diye düşünüyorum.
Ayrıca insanların kullandığı kartlarlada dalga geçmeyin, sizde var diye insanlarda olacak diye bir şey yok.
Ayrıca FPS anormal falan değil gayet normal değerler işlemci kendini boş yere kullanmadığı için vermiyor o kadar FPS'yi.
Arkadaş tüm FPS'yi almak isterse alttaki konuya bakabilir.
Çözüldü: i9-14900KF sistem Valorant'ta 400 FPS ancak verebiliyor
Merhaba, sistemim şöyle; İşlemci: Intel Core i9-14900KF 6.0 GHz. Anakart: ROG STRIX Z790-H Gaming Wi-Fi Ekran Kartı: GeForce RTX 4090. 64 GB (2x32) 6000MHz. 990 Pro 2 TB SSD. Bu sistemle Valorant'ta normalden düşük FPS(350-500) alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum, normalde 600 altına kolay...www.technopat.net
Ayrıca siz "araştırıp" konuşun Valorant'ta ekran kartının FPS verdiğini düşünüyorsunuz çünkü.
Bana "yaptığınız hoş değil" deyip kartıma laf atmanız gerçekten utanç verici iyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.