RX 7700 XT alınır mı?

Yasuo5561

Femtopat
Daha fazla  
İşletim sistemimim.
ASUS ROG STRIX GTX 1080.
i5 12400F.
Gigabyte H610M-K
2x8 DDR4 3200MHz 16 GB RAM.

Böyle bir sistemim var ekran kartım çok eski olduğu için yenilemek istiyorum 4060 Ti ve RX7700 XT arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ikisini de TUF serisinden ele alalım.

Bütçem ise 20-25k

Çoğu testte RX 7700 XT çok daha performanslı geliyor. Bu sebepten dolayı ona kanım daha çok ısındı fakat driver vb. sorunlarla karşılaşma ihtimalim çok daha yüksek galiba.

Ben RX 6750XT kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama tabii ki NVIDIA gibi yeni driver gelince çat diye geçmiyorum genelde hangi driver stabilse onda kalıyorum.

İşletim sistemimim.
ASUS ROG STRIX GTX 1080.
i5 12400F.
Gigabyte H610M-K
2x8 DDR4 3200MHz 16 GB RAM.

Böyle bir sistemim var ekran kartım çok eski olduğu için yenilemek istiyorum 4060 Ti ve RX7700 XT arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ikisini de TUF serisinden ele alalım.

Bütçem ise 20-25k
7800XT al derim.

TUF serisine niye boşa para veriyorsun ki. Ayrıca Ram ile ne alakası var ekran kartının ?
Ondada TUF serisi çok pahalıya geliyor bütçemi aşıyor ayrıca DDR4 belleklerim sorun çıkarmaz mı? Sonuçta EXPO RAM'ler değiller.

İlla sağlam soğutmalı birşey istiyorsan bu her türlü soğuk çalışır. 21.400TL fiyatı da var.

TUF serisine niye boşa para veriyorsun ki. Ayrıca RAM ile ne alakası var ekran kartının?

AMD driverları ile ilgili videolar izledim ve EXPO DDR5 bellekler olmadan sorun çıkarıyolar vb. şeylerle karşılaştım.

AMD driverları ile ilgili videolar izledim ve EXPO DDR5 bellekler olmadan sorun çıkarıyolar vb. şeylerle karşılaştım.
Öyle birşey yok hocam dediğiniz İşlemci ile alakalı. Ekran kartı ile alakalı değil.

AM5 soket işlemcide expo olmayan ram kullanmak sorun çıkarabiliyordu ilk zamanlarda onu da sonradan çözdüler zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı