Bir de şunu söyleyeyim. Ben 3 sene önce 6600 XT ve 5600x sistemi hangi oyunlar oynamak için topladım biliyor musunuz? Hahahaha. Lol ve CS 1.6. Şimdi sana soruyorum. Hangi oyunları oynayacaksın? @Gazibrahim
Bütçeyi ne kadar arttıracağına bağlı. Eğer 55k banında çıkartırsan RX 9070´li sistem alabilirsin. Eğer bütçeni sadece 3-5k arttırabilirsen yine RX 7800 xt´den başka kart öneremem. NVIDIA kartlar şu anda gereksiz şekilde çok pahalı.
7000 serisinde yaşadığınız sorunları yaşayan insan görmedim forumda. Sadece bir kart kullandıktan sonra tamamen bir markayı önermemek doğru değil bence. Bu sizin yaptığınız J7'den iPhone 14'e geçip Samsung çöp demek gibi bir şey.
RX 7700 XT almayı düşünüyorum ama çevremdekiler NVIDIA al driver sorunları falan çok fazla diyor. Sizce ben ne yapmalıyım? Bütçem 40 binden fazlaya çıkamaz önerileri alayım.