Görkem Yeşilkaya
Kilopat
Merhaba,
İşlemcim: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartım: RX 7700 XT.
AMD Radeon Software ayarlarımı görüntüyü çamur etmeyecek şekilde nasıl ayarlamalıyım?
Kendim pek anlamıyorum,hem performans hem kalite ikisinin ortası bir ayar arıyorum.Size bağlı, performans istiyorsanız ayrı kalite istiyorsanız ayrı ayarları var. İsterseniz otomatik yapsın isterseniz YouTube'dan bakın ya da kendiniz kurcalayın.
Kendim pek anlamıyorum, hem performans hem kalite ikisinin ortası bir ayar arıyorum.
Çok teşekkür ederim,açtım.Çok bir şey yapmana gerek yok aslında. Sadece 'AMD Image Sharpening' özelliğini açıp 80'de tut mutlaka. Tek önemli özellik o.
Benim de ayarlarım kalitede duruyor 7700XT'de. Ama bir sıkıntı var 25.3.1 güncellemesi yaptım AMD Adrenalin oyundayken sürekli yanıt vermiyor hatası veriyor. Acaba sürümden kaynaklı mı bilgisi olan var mı? Eski sürüme dönsem mi?
Deneyeyim akşam bf1 e girince donup kalıyor program üzerinden yükseltme yaptım belki ondan olmuştur umarım çözülürBende aynı sürüm var fakat öyle hata almadım, DDU ile silip yeniden yükleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.