RX 7700 XT hangi modeli alınır?

zirael26

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ekran kartının hangi modeli alınır? 2 fanlı ve 3 fanlı modeller arasında sıcaklık farkı çok fazla olur mu? Arada 2K oynuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
9060XT cikti artik. 7700XT yerine 9060XT 16GB modelini almaniz daha iyi olur. Hem kas gucu olarak bir tık daha iyi hemde FSR performansı ve RT performansı olarak cok daha iyi.

Yani ben RX 7700XT aldım 1 ay olmadı daha RX 9060XT’nin çıkması bayağı üzdü çünkü çıkan hazır sistemlerin fiyatı da aynı ekran kartının fiyatı da…
FSR 3.0 çoğu oyunda kötü çalışıyor düzgün entegre edilememiş…
Cyberpunk’ta hayal kırıklığına uğradım.

Yani ben RX 7700XT aldım 1 ay olmadı daha RX 9060XT'nin çıkması bayağı üzdü çünkü çıkan hazır sistemlerin fiyatı da aynı ekran kartının fiyatı da…
Cyberpunk'ta hayal kırıklığına uğradım.

9060XT cikti artik. 7700XT yerine 9060XT 16 GB modelini almaniz daha iyi olur. Hem kas gucu olarak bir tık daha iyi hem de FSR performansı ve RT performansı olarak cok daha iyi.

Peki 9060XT hazır sistem beklesem olur mu? Direkt 9060XT alırsam sistemim yetmeyebilir. 30-35k hazır sisteme verebilirim. Abim de sistem topladı bu bütçeye o zaman biraz daha bekleyeyim en iyisi.

Yani ben RX 7700XT aldım 1 ay olmadı daha RX 9060XT’nin çıkması bayağı üzdü çünkü çıkan hazır sistemlerin fiyatı da aynı ekran kartının fiyatı da…
Cyberpunk’ta hayal kırıklığına uğradım.

Aslinda son 1 aydir diyorduk 9060XT cikacak bekleyin diye. 7700XT kas gucu olarak gayet iyi ama 9060XT varken almak hata olur artik.

Aslinda son 1 aydir diyorduk 9060XT cikacak bekleyin diye. 7700XT kas gucu olarak gayet iyi ama 9060XT varken almak hata olur artik.
Bir an önce almak istiyordum hocam o yönden hata yaptım.

Peki 9060XT hazır sistem beklesem olur mu? Direkt 9060XT alırsam sistemim yetmeyebilir. 30-35k hazır sisteme verebilirim. Abim de sistem topladı bu bütçeye o zaman biraz daha bekleyeyim en iyisi.

Aslında 30-35’e siz kendiniz de parçaları belirleyebilirsiniz.
Zorlayıp en azından 40K yapsanız güzel bir şey çıkar ortaya bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı