Oyunu vulkan modunda açıp dediğim ayarları yaparsan baya yüksek fps alırsın.
1920X1080P çözünürlükte 5:4 en boy oranına al. Bu videodaki ayarları yap. Ben 5600X ve 3070Tİ ile benchmarklarda 370FPS civarı alıyorum. Real time gameplay ise ortalama 340-370 arası.
Ayrıca rainbow için okadar da işlemci değiştirmelik durum yok. 165FPS sonrası aşırı fark yaratmıyor rainbow'da.
Rainbow 6 Siege tarzı oyunlar zaten o kadar da sisteme yüklenmiyorlar ayrıca işlemciden daha fazla yük alırlar. Ekran kartı o kadar kullanmaz. FPS'niz belirli miktarın üzerindeyse dert etmeyin zira 7800x3D taksanız dahi darboğaz yapabilir.
5800X3D benchmarkında dahi 1080P'de işlemci kullanımı daha azken ekran kartına tam yük binmemiş. R6 işlemci odaklı bir oyun dert etmeyin boşuna.
Rainbow 6 Siege tarzı oyunlar zaten o kadar da sisteme yüklenmiyorlar ayrıca işlemciden daha fazla yük alırlar. Ekran kartı o kadar kullanmaz. FPS'niz belirli miktarın üzerindeyse dert etmeyin zira 7800x3D taksanız dahi darboğaz yapabilir.
En ucuz Intel i5-14600KF On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-14600KF On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 10.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Fiyatı çok yüksek 13600KF'nin 14. nesil ile aynı paraya gelmiş.
Drop, takımla, stuttering olmuyorsa dert etme bir süre. Bu oyun işlemci sömürüyor. R6 genelde low grafiklerde oynanır bir de low ayarlarda oynadığını varsayarak "sıkıntı yapma" diyorum.