- Makaleler
- 8
Ne yapsın üflesin mi sisteme?
İade etsin, garanti dışı niye bıraksın saçmalık.
Ne yapsın üflesin mi sisteme?
Benim rx6600 gow yüksek ayarlarda 65 i geçmiyor seninki nasıl 80 lerde ( fan ayarı yaptığımda 55 e kadar düştü)Kasa hava akışını güçlendirmeye çalışın 1-2 derece belki daha fazla yardımcı olacaktır. Önden hava alacak, arkadan ve üstten egzoz görevi görecek şekilde havayı üfleyecek şekilde fanları yerleştirin. Ekran kartı fanları otomatikteyse manuel değişiklikler yapabilirsiniz. Benim derece miktarı kadar fan hızı çalışıyor yani 75 dereceyi görürse %75 hızında çalıştırıyorum yaz ayları boyunca böyle yapacağım bu dediklerimi yaptığımda RTX 4070 Superi GoW oynarken 82 dereceden 72-73 derecelere kadar çektim. Mutlaka size de yardımı olur. Yazdan sonra havalar serinlemeye başlayınca fan ayarlarını otomatiğe alıp devam etmeyi düşünüyorum.
Pulse RX7700 XT kullanıyorum RDR2'de maksimum %53 fanda 67 dereceyi görmüştüm.
Ürünün garantisi varken garantiye gönderebilir.Ne yapsın üflesin mi sisteme?
Sapphire Pulse model değil mi? 80 derece yeni nesil ekran kartlari için yüksek bir sıcaklık, GTX 1080 Ti, RX 5700 XT döneminde değiliz.
Hangi RX7700 XT? Kart modelini yazıyorsunuz markasını yazmıyorsunuz. Kart markasını da yazın.
Normal falan değil özellikle Asus dual kötü bir modelde değil, garantisi varsa bence bir değerlendirin derim.ASUS Dual Radeon RX 7700 XT OC 12 GB GDDR6 192 bit.
ASUS Dual Radeon RX 7700 XT OC 12 GB GDDR6 192 bit
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.