RX 7700 XT sistemde 1440p monitöre performans artışı sağlar mı?

Daha fazla  
R5 5600 - RX 7700 XT sistem var. Şu an 1080p monitörüm olduğu için bu ayarda kullanabiliyorum. 2K bir monitöre geçsem performansım artar mı? Ekran kartının gücünü 2K'da görebiliyormuşuz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 5600 - RX 7700 XT sistem var. Şu an 1080p monitörüm olduğu için bu ayarda kullanabiliyorum. 2K bir monitöre geçsem performansım artar mı? Ekran kartının gücünü 2K'da görebiliyormuşuz sanırım.

İşlemcin ne genel çoğu durumda ekran kartı daha fazla kare işleyeceği için FPS'e negatif olarak etki edecektir.

Aynı kartı 1080P’de kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşatmadı performans artışı olmaz ama kart daha stabil çalışabilir hocam, 2K kartı bildiğiniz üzere.

Aynı kartı 1080P’de kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sıkıntı yaşatmadı performans artışı olmaz ama kart daha stabil çalışabilir hocam, 2K kartı bildiğiniz üzere.
Ya ben aynı sistemi kullanan videolara bakıyorum adam ultra ayarlarda 150 160 fps alıyor. Ben zar zor görüyorum o değerleri RDR2 ve diğer oyunlarda. Çözemedim gitti.

Ya ben aynı sistemi kullanan videolara bakıyorum adam ultra ayarlarda 150 160 fps alıyor. Ben zar zor görüyorum o değerleri RDR2 ve diğer oyunlarda. Çözemedim gitti.
Ultra ayarlarda 150-160 imkansız hocam vardır bir upscale FSR 2.0 gibi.
Ben 7700XT ile Ultra ayarda 70-80 FPS alıyorum.

Ryzen 5600, 1080p çözünürlükte zor yeter o karta. Bende 6750 XT var, bazı online oyunlarda ve TLOU Part 1 gibi ucube oyunlarda (optimizasyon bakımından) darboğaz bile oluyor. 2K'ya geç, o kartın tadı 2K'da çıkar zaten. Hem 2K'ya geçtiğinde işlemci bir nebze de olsa rahatlar, daha stabil bir deneyim elde edersin.

7700XT bence sanıldığı gibi 2K kartı değil ya. High End 1080p kartı. 2K'da da performans verir ama umduğunu bulamayabilirsin.

Bence R5 5600 RX 7700XT ile net darboğaz giren bir işlemci 1080p için işlemciyi herkes fazla gözünde büyütüyor öyle bir durum yok. 2K'ya geçersen hatrı sayılır performans artışı yakalarsın özellikle e-spor oyunlarında iyi bir deneyim yaşayabilirsin.

Bence R5 5600 RX 7700XT ile net darboğaz giren bir işlemci 1080p için işlemciyi herkes fazla gözünde büyütüyor öyle bir durum yok. 2K'ya geçersen hatrı sayılır performans artışı yakalarsın özellikle e-spor oyunlarında iyi bir deneyim yaşayabilirsin.
Asus Prime A520M-R anakartım var. Anakarta göre geçebileceğim en yüksek işlemciye geçsem performans artar mı peki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı