Tek bir kablo var ve 8 pinli. GPU da ise 8+8 var. 1 slot boş kaldı nasıl beslicek??? PSU model ne?PSU'dan tek 8 pinli çıkış 8+8 ekran kartını besler mi?
Tek bir kablo var ve 8 pinli. GPU da ise 8+8 var. 1 slot boş kaldı nasıl beslecek? PSU model ne?
Yok. GPU daki o kablo yerleri dolcak. Olmaz yoksa.Hocam PSU'dan iki farklı kablo geliryor.
İkisi de 8+8 kablo 1 tane kulansam yeter mi?
Kafa karıştırmaya gerek yok dostum. Ekran kartında 2 adet 8+8 giriş mi var? o zaman o 2 giriş de PSU dan gelen 8+8 ile beslenecek bu kadar basit. Eğer tek 8 yeterli olsaydı o şekilde üretilirdi.Hocam PSU girişi 8 pin ekran kartı girişi 6+2 6+2 diye iki çıkış var benim ekran kartida 8+8
Kafa karıştırmaya gerek yok dostum. Ekran kartında 2 adet 8+8 giriş mi var? O zaman o 2 giriş de PSU'dan gelen 8+8 ile beslenecek bu kadar basit. Eğer tek 8 yeterli olsaydı o şekilde üretilirdi.
Hocam nasıl taktınızHocam kablonun bir tarafı 8 pin diğer tarafı 6+2 + 6+2 diye sadece bunu taksam sıkıntı yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.