Squad hocam o game ismi yok oyunda her neyse, oyunda optimizasyon ciddi sıkıntılı daha oyuna Unreal Engine 5 falan getirecekler, 120 FPS falan alırsın tahminimce ben RX 5600 XT ile Low ayarlarda 60-70 FPS alıyorum ağaçlı haritalarda ise 40 falan anlayacağınız berbat bir optimizasyonu olduğu için 100-120 FPS diye tahmin ediyorum.
Evet herkes öyle diyor optimizasyonu berbat diyorlar oysaki kaç yıl oldu oyun çıkalı optimizasyonu neden yapmadınız oysaki ama animasyonlar felan silah sesleri gerçeklik mükemmel diyebilirim Unreal Engine 5 geldiğinde düzelir mi diyorsunuz ve ne zaman gelecek tahmin var mı?
Kanka optimizasyonu yok oyunun belkide daha fazla alacaksın ama oyun kaç yıl oldu optimizasyonu geliştirmemiş sen 200fps alıyorsun optimizasyonu olduğunda 300 belkide daha fazla göreceksin
Evet herkes öyle diyor optimizasyonu berbat diyorlar oysaki kaç yıl oldu oyun çıkalı optimizasyonu neden yapmadınız oysaki ama animasyonlar falan silah sesleri gerçeklik mükemmel diyebilirim Unreal Engine 5 geldiğinde düzelir mi diyorsunuz ve ne zaman gelecek tahmin var mı?
Kanka optimizasyonu yok oyunun belki de daha fazla alacaksın ama oyun kaç yıl oldu optimizasyonu geliştirmemiş sen 200FPS alıyorsun optimizasyonu olduğunda 300 belki de daha fazla göreceksin.
Oyunda optimizasyonu berbat mış milet olması gerekenden az FPS alıyormuş aga.