RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 vs RTX 4060 Ti ve i5 14400F

bende öyle sorunlar duymuştum onun için amd den biraz uzağım. 7000 serisi ile o sorunlar çözüldü diyorlar ne kadar doğru bilemem ama
Hocam aslında evet wattmann hatası AMD de baya var özellikle 5000 serilerinde ama biraz şans işi ben 5600XT kullanıyorum sadece bir termal bakım gördü o kadar onun dışında mis gibi kullanıyorum. AMD 7000 serileri ile o hataları çözdü yani garanti edemem ama öyle bir sorunla karşılaşma olasılığınız bayağı bir düşük eskiye oranla.

10 yıl önceki konular bunlar Allah için geçelim artık bunları, 6000 serisinde de hiçbir sorun yok bu arada. Kendim RX 6600 kullanıyorum 2 yıl olacak daha bir sefer sıkıntı çıkarmadı.

WattMan uzun kullanımdan dolayı çıkan bir sorun değil hocam yazılımsal bir şey. Ayrıca 2 yılda sıkıntı çıkarmasın bir zahmet :D

WattMan uzun kullanımdan dolayı çıkan bir sorun değil hocam yazılımsal bir şey. Ayrıca 2 yılda sıkıntı çıkarmasın bir zahmet :D
Uzun kullanım sonucu olmadığını ben de biliyorum olay kullanım süresi ile de ilgili değil, bu sorunlar belli başlı kartlarda oluyor. İnsanların kafasında öyle bir yerleşmiş ki " amd hatalıdır amd kötüdür " düşüncesi, bu sorunlar r 200 serisinde rx 500 serisinde görülen hatalardı üzerinden kaç yıl geçti geçin artık bunları. Forumda bir sürü rx 580, rx 5600 xt kullanıcısı var onlar da gelir yazar illaki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı