RX 7700 XT vs RTX 4060 Ti

Benim arkadaşım işte bu 4060 Ti aklima soktu kendisi dediğiniz gibi NVIDIA takintilisi surekli AMD'ye laf atan birisi sanırım artık onu dinlemem gerek
Hocam aman aman uzak durun o arkadaşın fikirlerinden 😄. 2 taraf ta gömülecek seviyede değil kesinlikle yaptığı şey geri kalmışlıktan ibaret. Ben de 4070 ti ile RX 7900 XT arasında kaldım oyun için AMD daha iyi diye onu seçtim hiçbir sorunla karşılaşmadım memnunum eminim siz de memnun olursunuz

Bu adam haklı olmak icin doğmuş.
Teşekkür ederim hocam

Hocam aman aman uzak durun o arkadaşın fikirlerinden 😄. 2 taraf ta gömülecek seviyede değil kesinlikle yaptığı şey geri kalmışlıktan ibaret. Ben de 4070 ti ile RX 7900 XT arasında kaldım oyun için AMD daha iyi diye onu seçtim hiçbir sorunla karşılaşmadım memnunum eminim siz de memnun olursunuz

Teşekkür ederim hocam
Artık bende sizle aynı fikirdeyim hocam 😂

Hocam ben şu an RTX 3060 8 GB modeli var, ekranda pikselleşme karıncalanma mı ne denir bir fikrim yok hep ondan var. O yüzden RX 7700 XT modelini düşündüm sonradan bazı duyumlar aldım RTX 4060 Ti 16 GB alınabilir, RTX etkisi, işte driver sorunsuz falan dediler ne yapacağımı bilemiyorum. @MusabK

Technopat Haberler

Geri
Yukarı