RX 7700XT fan ayarı nasıl olmalı?

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RX7700XT Gigabyte OC edition
Dandik Gigabyte Gaming Center sağ olsun ekran kartım oyuna girince gürlüyor resmen o yüzden fan ayarı yapmam lazım şu anda böyle nasıl olmalı? Örneğin ETS 2'de oyunda sür dediğim gibi ekran kartı full hız dönüyor. Şöyle diyeyim 4333 RPM'e çıkıyor.

1751142064185.png

Bununla hiç uğraşma. Radeon performans ayarlarına gir orda ayarla vs bi sekme olması lazım oraya gir ekran kartını bul . Dengeli sessiz varsayılan yazar onlardan dengeli seç. Ben bu şekilde kullanıyorum sıfır ses.

Bununla hiç uğraşma. Radeon performans ayarlarına gir orada ayarla vs bir sekme olması lazım oraya gir ekran kartını bul. Dengeli sessiz varsayılan yazar onlardan dengeli seç. Ben bu şekilde kullanıyorum sıfır ses.

Hocam keşke öyle olsa ama Gigabyte yazılımı bunu sürekli değiştiriyor.

Gigabyte uygulamasını silip MSI Afterburner'dan fanları "Auto" moduna almanız yeterli. Olmadı oradan manuel fan ayarı yapmayı denersiniz hocam. Gigabyte uygulaması kartın Hot Spot sıcaklık değerini GPU Sıcaklığı olarak algılayıp fanların aşırı yüksek devirlerde dönmesine neden olabiliyor.

Silsen olmaz mı dostum o tür yazılımları ben hiç yüklemem direkt silerim çok rahat edersin.

Sileceğim bu gidişle.

Gigabyte uygulamasını silip MSI Afterburner'dan fanları "Auto" moduna almanız yeterli. Gigabyte uygulaması kartın Hot Spot sıcaklık değerini GPU Sıcaklığı olarak algılayıp fanların aşırı yüksek devirlerde dönmesine neden olabiliyor.
Bende öyle düşünüyorum sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı