RX 7700XT hangi sürücü kurulmalı?

Şu anda Win 10 mu kullanıyorsun ? BIOS sürümünü'de belirt.
Hayir win 11.Biosun son surumunu kullaniyorum pc yi aldiigmda ilk isim o oldu.
Sagol o yaşadığın sorun içinse bence bi yeniden format at her şeyi sıfırdan bir daha kur en temizi.
Bilmiyorum win 10 a gecsem 24h2 guncellemesini alamayacagim 1 ay sonra. Format atsam bisy degisecegini sanmiyorum. Ctrl alt del yapip ciktigimda donmuyor ekran garip sekilde oyle kullaniyorum

Bunu yükle ve linki yolla. Birde sürücü bulucu vs. kullandın mı ?
Hayir kullanmadim kasayi hazir aldigimda montaj icin biglisayarciya goturdugumde driverlar kurulmus zaten dendi. Ben sadece amd radeonware , chipset , anakart driver kurdum. Simdi indiriyorum sonuclari atacagim

Bunu yükle ve linki yolla. Birde sürücü bulucu vs. kullandın mı ?
ASUS PRIME B650M-R Drivers burda

Anakartim b650m kasitli attiniz degil mi ? Eski sürümü aksam dediklerini yapip bildireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd
Amd chipset zaten kurmustum yeniden mi kurayim onun ustune silmeden ? Digerlerini de indirecegim bildirirm sonucu

Dediklerinin hepsini yaptim fakat sorun devam ediyor ne yapacagim bilmiyorum alt tab atinca hala donuyor , valoranta kullanivi adi sifre girdikten sonrao loading (donme simgesi) uzun sure kaliyor , baslat dedigimde sunucuya baglaniyoruz diyor ve 3-5sn sonra oyuna giriyor. Hepsi baglantili sanirim ama dediklerinin hepsini yaptim sorun devam ediyor ne yazik ki

Son düzenleme:
CPU, RAM vs. işlemlerini'de yaptın mı ?
Birde disk testleri yapıp sonuçları yolla.
Bu ekran kartını almadan önce farklı bir ekran kartı var mıydı ? PSU net modelini'de belirt.

CPU, RAM vs. işlemlerini'de yaptın mı ?
Birde disk testleri yapıp sonuçları yolla.
Bu ekran kartını almadan önce farklı bir ekran kartı var mıydı ? PSU net modelini'de belirt.
Hayır sistemi direkt sıfır aldım. PCH GG9. PSU olarakta enermax cyberbron 2 600w 80+ bronz var.
optimize default setting yapıtıgmda biosta zaten cpu ve ramlerin ayarlarını sıfırlmaıştı ama ben yinede kontrol ettim ve geldigi gibiydi. test sonuçlarınıda birazdan atıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı