Hayir win 11.Biosun son surumunu kullaniyorum pc yi aldiigmda ilk isim o oldu.Şu anda Win 10 mu kullanıyorsun ? BIOS sürümünü'de belirt.
Bilmiyorum win 10 a gecsem 24h2 guncellemesini alamayacagim 1 ay sonra. Format atsam bisy degisecegini sanmiyorum. Ctrl alt del yapip ciktigimda donmuyor ekran garip sekilde oyle kullaniyorumSagol o yaşadığın sorun içinse bence bi yeniden format at her şeyi sıfırdan bir daha kur en temizi.
Hayir kullanmadim kasayi hazir aldigimda montaj icin biglisayarciya goturdugumde driverlar kurulmus zaten dendi. Ben sadece amd radeonware , chipset , anakart driver kurdum. Simdi indiriyorum sonuclari atacagimBunu yükle ve linki yolla. Birde sürücü bulucu vs. kullandın mı ?
ASUS PRIME B650M-R Drivers burdaBunu yükle ve linki yolla. Birde sürücü bulucu vs. kullandın mı ?
Anakartim b650m kasitli attiniz degil mi ? Eski sürümü aksam dediklerini yapip bildireceğim.BIOS'a gir ve optimize defaults save yap. RAM veya CPU değerleriyle oynadıysan defaults hale çek.
Bunu indir yükle.
Bunları'da yükle.
Windows update ile isteğe bağlı olanlar dahil tüm güncellemeleri yap.
Amd chipset zaten kurmustum yeniden mi kurayim onun ustune silmeden ? Digerlerini de indirecegim bildirirm sonucuDüzenledim.
Dediklerinin hepsini yaptim fakat sorun devam ediyor ne yapacagim bilmiyorum alt tab atinca hala donuyor , valoranta kullanivi adi sifre girdikten sonrao loading (donme simgesi) uzun sure kaliyor , baslat dedigimde sunucuya baglaniyoruz diyor ve 3-5sn sonra oyuna giriyor. Hepsi baglantili sanirim ama dediklerinin hepsini yaptim sorun devam ediyor ne yazik kiDüzenledim.
Hayır sistemi direkt sıfır aldım. PCH GG9. PSU olarakta enermax cyberbron 2 600w 80+ bronz var.CPU, RAM vs. işlemlerini'de yaptın mı ?
Birde disk testleri yapıp sonuçları yolla.
Bu ekran kartını almadan önce farklı bir ekran kartı var mıydı ? PSU net modelini'de belirt.Disk testi yapmak
Sizden disk testi istediğim zaman bu rehbere göre disk testi yapıp sonucu gönderebilirsiniz. SSD için aşağıdaki 2 aracı kullanın. https://www.hdsentinel.com/ > Sağlık durumunu gönderin. https://www.guru3d.com/files-details/as-ssd-benchmark.html > Okuma yazma hızını gönderin. HDD için ise health...www.technopat.net