Expo 1 mi oluyordu o tam olarak yapayım ? Sonuçlarda aşağıdaki gibi.Tamamdır. BIOS'ta RAM değerlerini 5200 MHZ yap birde.
Tamam hallederim onu once sunu bi cozebilsek mukemmel olucak, sebebi ssd miymisEXPO kapat, RAM değerini'de manuel değiştirebilmen gerek.
Tamamdir aksama dogru ramlerin hizini da ayarlayip son durumu bildirecegim. Ayrica ilgin ve alakan icin tesekkurlerHayır SSD'de sorun yok. RAM işini'de yap kontrol et. Bazen RAM bu gibi durumlara sebep olabiliyor. Duruma göre tek tek donanımsal test yapacağız.
Simdi baktimda ramlarim 6000mhzHayır SSD'de sorun yok. RAM işini'de yap kontrol et. Bazen RAM bu gibi durumlara sebep olabiliyor. Duruma göre tek tek donanımsal test yapacağız.
Memory frequancynin ustune gleemiyorum nasil yapacsgim anlatabilirmisinHayır SSD'de sorun yok. RAM işini'de yap kontrol et. Bazen RAM bu gibi durumlara sebep olabiliyor. Duruma göre tek tek donanımsal test yapacağız.
Tamamdir hallettim buldum ayarlamayi fakat ayarladiktan sonra soyle bir hata verdi kapattim gectim fakat sorun hala devam ediyorHayır SSD'de sorun yok. RAM işini'de yap kontrol et. Bazen RAM bu gibi durumlara sebep olabiliyor. Duruma göre tek tek donanımsal test yapacağız.
Yok yok şu an 5200'de o bulamadan önceki fotograftı düzelttim onu şimdi testleri başlatacağım.4800 yapmışsın ama 5200 yap. Donanımları test edeceğiz.
25 dakika kadar Furmark ve OCCT ile GPU testleri yapıp sonuçları yolla.
Furmark testi şu şekilde fakat occt ile yapmayı pek beceremedim açıklayabilirmisiniz biraz ?4800 yapmışsın ama 5200 yap. Donanımları test edeceğiz.
25 dakika kadar Furmark ve OCCT ile GPU testleri yapıp sonuçları yolla.
Bir sürü seçenek çıkınca tam olarak ne sitediginizi anlayamamıştım fakat hallettim sonuçlar şu şekilde.OCCT ile GPU testi yapıp aratabilirsin