RX 7700XT mi RTX 4060 Ti mı?

Neden Low da bıraksın ki? 7800XT gibi bir kartta. Ayrıca AFMF çok kötü çalışıyor, Lossless Scaling daha iyi bile ondan hatta.

Zorunlu RT olayları nedir?

Hocam yakın bir zamanda yaşadım ben ff VII rebirth aldım elimdeki kart RX 5700XT ve ray traycing desteklemeyen bir kart bu destek olmadığı için oyun ana bilgisayarım da açılmadı fakat 3050'li laptopumda oynayabiliyorum.

Beklemek mantıklı, bu sürede ben de bekleyeceğim. Bakalım 9060XT çıksın 5060 yaramaz da belki 5060 Ti iyi çıkar.

Neden Low da bıraksın ki? 7800XT gibi bir kartta. Ayrıca AFMF çok kötü çalışıyor, Lossless Scaling daha iyi bile ondan hatta.

Ezbere yorum yapma. Lossless Scaling bayağı kötü teknoloji 1080p de Low'da bırakabilir çünkü RT'nin yaptığı tek şey yansımalar grafiklerde bir etkisi yok bayağı balon bir teknoloji.

AFMF1 döneminden kalma yorumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezbere yorum yapma nvidia fan boyu lossless scaling baya kötü teknoloji 1080p de lowda bırakabilir çünkü RT nin yaptığı tek şey yansımalar grafiklerde bi etkisi yok baya balon bi teknoloji
Niye bu kadar ofansif konuştun ki? Ben 6750XT kullanıyordum 1 ay öncesine kadar zaten. AFMF'nin ne kadar kötü bir teknoloji olduğunu senden daha iyi biliyorum ve RTGI çıkan oyunlar var hal böyleyken balon olsa da ZORUNDASIN ama neyse, bu kafada biriyle tartışmam.

Niye bu kadar ofansif konuştun ki? Ben 6750XT kullanıyordum 1 ay öncesine kadar zaten. AFMF'nin ne kadar kötü bir teknoloji olduğunu senden daha iyi biliyorum ama neyse, bu kafada biriyle tartışmam.

Elbette bir DLSS Frame Gen kadar sağlam çalışmıyor ama lossalesden iyi demeyin be hocam çoğu kartta kullandım arkadaşlarımı PCsinde vs de kullandım bana bayağı kötü geliyor AFMF 2'yi RX 6600 ve 7600XT de denemiştim kötü değildi. Kırdıysam özür dilerim

Estağfurullah sorun yok. Ben denediğimde Input Lag'ı ciddi oranda arttırıyordu, o yüzden kötü dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…