RX 7700XT sistem nasıl?

karamürsel den selamlar hocam. Kocaeli'ye ne oluyor bu aralar çok kötü vaziyette :( Neyse sistem dediğim gibi alınır yani. Bütçenizi esnetirseniz çok daha iyi şeyler ayarlayabiliriz.

Pardon bütçeyi arttırırsanız 2k monitör de çözeriz. Bu arada benim sistem ile size attığım sistem arasında ki tek fark SSD + Anakart.

Pardon bütçeyi arttırırsanız 2k monitör de çözeriz. Bu arada benim sistem ile size attığım sistem arasında ki tek fark SSD + Anakart.
reis zahmet olmazsa monitör dahil senin sistemi atabbilirmisin

2 sene sonra konu açarsın ekran kartım yavaşladı ısınıyor diye. Attığım sistem mis gibi yapıştır geç ömürlük işte.

2 sene RX6600 kullandım, şu an kardeşim kullanıyor, aldığım günle şu anki aldığım FPS arasında fark bile yok, şu anda da RX 7700XT kullanıyorum, rakibi 4070, 2K ultrada RDR'de 65 derecede olurken benim kartım 52 dereceyi geçmiyor, kendinizi kandırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sene RX6600 kullandım, şu an kardeşim kullanıyor, aldığım günle şu anki aldığım FPS arasında fark bile yok, şu anda da RX 7700XT kullanıyorum, rakibi 4070, 2K ultrada RDR'de 65 derecede olurken benim kartım 52 dereceyi geçmiyor, kendinizi kandırmayın.

Reis tam olarak hangi markanın RX7700 XT'sini kullandın, marka model olarak yazar mısın? Tamamen almayı düşünüyorum.

50k bütçe varsa bu sisteme en kötü 7900 GRE gibi bir kart düşünülmeli, ayrıca linkteki sistemde tek kanal RAM mevcut. 50k bütçe ile illa AMD'de kalacağım diyorsanız 7900GRE veya minimum 7800XT düşünülmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı