RX 7700XT var. Stres testi yapmadan düzgün çalışmıyor drop vs. yiyorum bunu nasıl çözeceğim?
750w psuHocam PSU'nuz kaç W?
RX 7700XT var. Stres testi yapmadan düzgün çalışmıyor drop vs. yiyorum bunu nasıl çözeceğim?
Hiç bir fikrim yok cidden bu cumartesi itopya'ya geri götüreceğim fps drop gibi şeylerde oluyor strest testi yapınca biraz gidiyor.O nasıl iş![]()
Hiçbir fikrim yok cidden bu cumartesi İtopya'ya geri götüreceğim FPS düşmesi gibi şeylerde oluyor strest testi yapınca biraz gidiyor.
750W PSU.
Hayır hazır sistem almıştım onlar yüklemişti ondan beri kaldı öyle haftaya deneyeceğim.Gayet yeterli bir PSU. Hocam bir de USB'den format atıp Windows kurulumu yapmayı denediniz mi?
Ryzen 5 7500fSorun hakkında detay verir misiniz hocam. İşlemciniz nedir? Bir de droptan kastınız anlık kilitlenme mi yoksa FPS düşmesi gibi mi?
Gayet yeterli bir PSU. Hocam bir de USB'den format atıp Windows kurulumu yapmayı denediniz mi?
Hayır hazır sistem almıştım onlar yüklemişti ondan beri kaldı öyle haftaya deneyeceğim.
Ryzen 5 7500F
Drop şöyle oluyor mesela Valorant'ta FPS 450'den bir anda 270 280'e düşünce orada bir düşme oluyordu veya GTA 5'te direk 0.5 saliselik droplar ve offline modda direk 2 saniye kilitlemeler vs.
Ya PSU yeterli ama bence kullanmıyor sistemi bir stres testi yapınca GTA da bayağı kullanıyor öylede drop vs gidiyor ama bence FPS'im hala düşük 130 150 civarları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.