RX 7700XT sisteme stres testi yapmadan sistem düzgün çalışmıyor

chuck11

Picopat
Daha fazla  
RX 7700XT var. Stres testi yapmadan düzgün çalışmıyor drop vs. yiyorum bunu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet yeterli bir PSU. Hocam bir de USB'den format atıp Windows kurulumu yapmayı denediniz mi?
Hayır hazır sistem almıştım onlar yüklemişti ondan beri kaldı öyle haftaya deneyeceğim.

Sorun hakkında detay verir misiniz hocam. İşlemciniz nedir? Bir de droptan kastınız anlık kilitlenme mi yoksa FPS düşmesi gibi mi?
Ryzen 5 7500f

Drop şöyle oluyor mesela valorantta fps 450 den bir anda 270 280 e düşünce orada bir düşme oluyodu veya gta 5 te direk 0.5 saliselik droplar ve offline modda direk 2 saniye kitlemeler vs.

Gayet yeterli bir PSU. Hocam bir de USB'den format atıp Windows kurulumu yapmayı denediniz mi?

Ya PSU yeterli ama bence kullanmıyor sistemi bir stres testi yapınca GTA da bayağı kullanıyor öylede drop vs gidiyor ama bence FPS'im hala düşük 130 150 civarları.

Hayır hazır sistem almıştım onlar yüklemişti ondan beri kaldı öyle haftaya deneyeceğim.

Ryzen 5 7500F

Drop şöyle oluyor mesela Valorant'ta FPS 450'den bir anda 270 280'e düşünce orada bir düşme oluyordu veya GTA 5'te direk 0.5 saliselik droplar ve offline modda direk 2 saniye kilitlemeler vs.

Ya PSU yeterli ama bence kullanmıyor sistemi bir stres testi yapınca GTA da bayağı kullanıyor öylede drop vs gidiyor ama bence FPS'im hala düşük 130 150 civarları.

Hocam bazen Windows'ta sistem dosyaları bozuk olduğundan dolayı FPS düşüklügü drop gibi sorunalar yaratabilir bu nedenden dolayı en iyi yöntem USB'den sıfırlayıp tekrar kurmaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı