RX 7700XT ve R5 7600 sistem kaç para eder?

Denedim ama olmadı. Hocam birde 32bin TL'ye bir tanıdık alıcı buldu şuan sizce satılır mı?
Satılır bence güzel fiyat ama yerinde olsam 32'ye sattıktan sonra eğer intel tabanlı bir sistem kuracak isen şuan core ultra serisi alma, anakartları çok pahalı şuan. Paranı değer kaybetmeyecek döviz,altın vs. yatır. 5000 serisi nvidia ve daha uygun core ultra anakartları çıkınca öyle sistem topla. Veya 2.el senin sistemine yakın güçte nvidia ve intel tabanlı sistemler bakabilrsin.

Satılır bence güzel fiyat ama yerinde olsam 32'ye sattıktan sonra eğer intel tabanlı bir sistem kuracak isen şuan core ultra serisi alma, anakartları çok pahalı şuan. Paranı değer kaybetmeyecek döviz,altın vs. yatır. 5000 serisi nvidia ve daha uygun core ultra anakartları çıkınca öyle sistem topla. Veya 2.el senin sistemine yakın güçte nvidia ve intel tabanlı sistemler bakabilrsin.
Hocam 2. ele hayatta bulaşmam. Sıfır olsun benim olsun kafasındayım. 5000 Serisi ile AMD bir sistem toplama düşüncesi var ama 5000 serisi çıkınca çok pahalı olur mu acaba diye düşünüyorum.

Hocam 2. ele hayatta bulaşmam. Sıfır olsun benim olsun kafasındayım. 5000 Serisi ile AMD bir sistem toplama düşüncesi var ama 5000 serisi çıkınca çok pahalı olur mu acaba diye düşünüyorum.
Hocam o zaman bence sadece ekran kartını direkt 4000 serisi bir kartla takaslamaya çalış bence. Ben işlemci tarafında da intele geçmek istiyorsunuz sandım.

Böyle imkanınız varsa AMD'den de bıktıysanız verin 32'ye hocam.
Hocam AMD hayatımda ilk defa kullandım bıkdım dediğimde sistem bir garip çalışıyor performans olarak oyunlarda sorun yaşamasamda durduk yere donmalar ve şu konuda attığım sorunlardan dolayı bıkkınlık verdi sistem artık;

Hocam o zaman bence sadece ekran kartını direkt 4000 serisi bir kartla takaslamaya çalış bence. Ben işlemci tarafında da intele geçmek istiyorsunuz sandım.
Yok hocam 6 sene intel kullandım performans olarak ve genellikle FPS oyunları oynadığım için AMD bir tık daha önde bana göre güzle bir X3D sistem için para biriktirip üstüne 5070 falan olsa tadından yenmez şuande elimdeki sistemi yaklaşık 8 ay falan kullandım ve 32.5k'ya aldım 32k'ya satıcam şuan bu sistemi ayrı ayrı en ucuz 39.5k'ya alabiliyorsunuz hepsi aynı parça olursa. Hazır sistemlerde 32-33 minunumum ve bu sisteme biraz uzak özellikleri var bence 32'ye satmak çok iyi olabilir. 5000 serisinin fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı