RX 7800 XT beklenir mi?

Peki RX 7900XT iyi mi pek çok yerde beklentileri karşılamadı denmiş sizin izlenimini nasıl.

@Berk deniz sağlam AMD bence hatalarını büyük oranda çözdü. Bende 7900XT var sadece bir kere hata aldım o da driver kuruluyken üstüne driver kurdum bundan kaynaklı mavi ekran aldım. Ancak son yüklediğim driverı sildim sorun çözüldü. Artı olarak AMD sadece 7000 serisine hypr RX çıkardı. Bu özellik ve FSR 3.0 tüm DX11 ve DX12 oyunların tümüne gelecek driver üzerine entegre edilerek. Yalnız bu konuştuğumuz ürünler teknolojik yani bende yok diye sizde olmayacak diye bir kural yok.

Seçime kadar dolar 32'yi asmaz ona göre hesap yapabilirsin. Seçimden sonrasi için vazelin tavsiye edebilirim.

Şimdi de roma mızırağı ama yapacak bir şey yok.

Peki RX 7900XT iyi mi pek çok yerde beklentileri karşılamadı denmiş sizin izlenimini nasıl.

Gayet iyi beklenti dedikleri ne ben şu anda tüm oyunları RT açıkken bile rahat oynayabiliyorum. Artı olarak yan teknolojiler de geliyor. Kafam rahat sorunum yok. Ancak bende de bir NVIDIA fanlığı var sanki. Nedense orada insan RTX görmek istiyor.

Bu arada bunlar da AMD'nin resmi rakamları

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-02-13-37-30-638_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2023-09-02-13-37-30-638_com.google.android.youtube.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı