RX 7800 XT ekran kartına işlemci önerisi

Monitörde dahilmiş.

Toplam 86k çıkamam derseniz bazı şeylerden kısarız.

Kasa hakkında bilgim yok, bütçeye uygun bir şey koymaya çalıştım kötü mü iyi mi bilmiyorum aynı şekilde sıvı soğutucuda güzel diye duymuştum sorunu olduğunu duymadım.

Benim de bildiğim kadarıyla bir tek RAM'lerde kingstom yapıp 6000 MHz CL30 olucak şekilde değiştiririm on numara olur diye düşünüyorum çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Monitörde dahilmiş

Toplam 86k çıkamam derseniz bazı şeylerden kısarız.

Kasa hakkında bilgim yok, bütçeye uygun bir şey koymaya çalıştım kötü mü iyi mi bilmiyorum aynı şekilde sıvı soğutucuda güzel diye duymuştum sorunu olduğunu duymadım.
Kasa ve psu fazla pahali olmus.

Hatta bu ikisi bile yeter.

Kasa ve PSU fazla pahali olmus.

Hatta bu ikisi bile yeter.

Hocam 750W'de yeter ama bütçe varken 850W tercih edilmesi çok daha iyi olur.

Ekran kartını RX 7800 XT yapmak daha mantıklı olur.

Zayıf? Anlamadım hocam 7800x3D en iyi 2. veya 3. oyun işlemcisi asla darboğaz yapmaz bu işlemci 5080'i bile besler.

Hocam kusura bakmayın çok fazla bilgim yok bir de oyunları 2K da çalıştırmam darboğazı azaltır değil mi çünkü 1080p de CPU ağırlıklı görevlerde yaklaşık 15% bir sonuç çıkıyor çünkü.

Ekran kartını RX 7800 XT yapmak daha mantıklı olur.

Hocam kusura bakmayın çok fazla bilgim yok bir de oyunları 2K da çalıştırmam darboğazı azaltır değil mi çünkü 1080p de CPU ağırlıklı görevlerde yaklaşık 15% bir sonuç çıkıyor çünkü.

O siteler yalan hocam, hiçbir çözünürlükte darboğaz yapmaz bu ikili.

O siteler yalan hocam, hiçbir çözünürlükte darboğaz yapmaz bu ikili.

Anladım hocam teşekkür ederim ikinizide yaz tatili başlarında almayı düşünüyorum.

Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum.

Bu sistemin SSD'sini RAM'ini sıvı soğutucusunu ayarlararak 77kya topladım sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim ikinizide yaz tatili başlarında almayı düşünüyorum.

Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum.

Bu sistemin SSD'sini RAM'ini sıvı soğutucusunu ayarlararak 77kya topladım sizce alınır mı?

Hocam en önemlisi 9700-7800x3D farkı 7800x3D FPS oyunlarında fark atıyor 9700X'e ve benim attığım parçalar daha kaliteli benim attığımı almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı