Çözüldü Rx 7800 XT ekran kartının fanları Valorant oynarken dönmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

naviforce33

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant oynuyordum. Dikkatimi çekti, ekran kartının fanları dönmüyor. Oyun esnasında yeteri kadar ısınmadığı için mi yoksa farklı bir sebebi olabilir mi? Şöyle bir ekran görüntüsü aldım sıcaklıkları vb. görebilmek için:

Dosya Ekleri

• 1760033100546.png
    1760033100546.png
    434,5 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Valorant oynuyordum. Dikkatimi çekti, ekran kartının fanları dönmüyor. Oyun esnasında yeteri kadar ısınmadığı için mi yoksa farklı bir sebebi olabilir mi? Şöyle bir ekran görüntüsü aldım sıcaklıkları vb. görebilmek için:
Fan eğrisi 55 derecede 0 RPM'e ayarlıysa normal. Yeni nesil çoğu kartlar belli bir dereceye gelmeden fan açmıyor. Daha zorlu oyunlarda veya sentetik testlerde test edin muhtemelen dönecektir.
Fan eğrisi 55 derecede 0 RPM'e ayarlıysa normal. Yeni nesil çoğu kartlar belli bir dereceye gelmeden fan açmıyor. Daha zorlu oyunlarda veya sentetik testlerde test edin muhtemelen dönecektir.

Çözüm
Normal. Bir Cyberpunk açarsanız/Furmark testi yaparsanız döndüğünü görürsünüz. Yük altında olması gerek Valorant ise işlemci oyunudur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı