RX 7800 XT hazır sistem önerisi

Son düzenleme:
Hocam çok takılma işlemciye 7500f al geç kalanı da GPUya yatır.

G65B tavsiye ederim ama monitör için ayrı konu açarsanız daha iyi olur, forumda daha bilgili arkadaşlar var monitör konusunda.

@itsagalaxy Modart-V6_1 Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVMe Radeon RX 9070XT 16GB Gaming Hazır Sistem Tavsiyesi

Yeni paylaşıldı bak fiyatı iyi, yanına bir tane soğutucu gerek.
Rami ve soğutucuyu attıklarınız yapınca olur gibi duruyor teşekkürler ama düşününce de bütçemi bir tık aşıyor.

Hee 2 tane eklenmiş sepete ben görmedim onu.

@technoenjoyer Hocam bu sistemin işlemcisini r7 7700 yapsam daha iyi olur mu? Ekran kartına az gibi geliyor da r5 7600 ben öyle düşündüm. Veya farklı bir işlemci mi takayım? Takarsam da soğutma konusunda sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Hee 2 tane eklenmiş sepete ben görmedim onu.

@technoenjoyer Hocam bu sistemin işlemcisini r7 7700 yapsam daha iyi olur mu? Ekran kartına az gibi geliyor da r5 7600 ben öyle düşündüm. Veya farklı bir işlemci mi takayım? Takarsam da soğutma konusunda sıkıntı olur mu?
Az gelmez, bütçe varsa cpu upgrade düşünebilirsin ama çekirdek sayısı artıyor sadece oyunlarda performans fark etmez çok, 9000 serisi daha serin çalışıyor ama

9700 x en ideali.
Tekrardan merhaba hocam önerdiğiniz sistem vardı ya hayvan gibi zam gelmiş sisteme söyliyim dedim bilginiz olsun :D

@technoenjoyer Hocam geçen günlerde rx9060xt çıkış yaptı sizin verdiğiniz parçaları kullandım yine sistem yaptım sadece anakart aklımı karıştırdı bir tık dandik geldi gözüme ama iyidir diye değiştirmedim 60k bir fiyatı çıktı ssd'sinden mouse pad'ine kadar diyeyim siz anlayın. Sizce bu fiyata değer mi bu sistem? Veya hazır sitemlere mi bakmalıyım?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı