technoenjoyer
Picopat
5070 daha güçlü. 5060 TI 16gb 22k şu an, 9060lar çıkınca fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum, 5070 lerde öyle oldu. Çok fazla oynama beklememek gerek ama, 8GB modeli için önerilen fiyat 16 bindi altına düşmez, 18-19 belki. 9060XT fiyatları uygun gelirse zaten düşünmeden alır geçer herkes. Yüksek kalırsa 5060TI varken alan az olur. Aceleniz yoksa attığım parçalar için indirim kovalayın, gelene kadar hazırlayın sistemi, gelince mevcut duruma göre karar verirsiniz. Zaten aklınızda ilk 7800XT vardı herhangi bir şekilde zarar edeceğinizi düşünmüyorum karda kalırsınız.Okuduklarımdan anladığım kadarıyla işlemci olarak R5 7500F, ram olarak attığınızı tercih edeceğim. Ekran kartı olarak hala biraz kararsızım. Her iki tarafta güçlü, ikisinde de yeni teknolojiler var. 5060Tİ/5070 arasından hangisi daha iyidir? Ayrıca RX9060XT beklenir mi sizce? RTX5060Tİ hoşuma gitmedi değil iyi duruyor ama fiyat konusunda 5070 ile aynı. Hangisini tercih etmeliyim?
Benim attığım parçalar 400 500 lira daha ucuzdu bu arada, daha da fp geliyordu sistem birisi video attı herhalde 1 günde 500 lira zamlanmışlar
Bunlar benim fikirlerim tabii birden fazla fikir alıp size uygun olanı yapmanız en doğrusu, sadece aynı fiyatlara hazır sistem altında kakalanan leş componentları görünce kahroluyorum. Parçaları alıp yapboz gibi birleştirmek roket bilimi değil vallahi.