vedat yıldız
Centipat
Merhaba arkadaşlar RX 7800 XT ekran kartı aldım. DDR 5 anakart bakıyorum. Bütçem 8K
İşlemci almadım henüz kardeşim sadece ekran kartı aldım.
PSU.
İşlemci.
Sıvı soğutma.
RAM ve anakarta ihtiyacım var.
İşlemci almadım henüz kardeşim sadece ekran kartı aldım.
PSU
İşlemci
Sıvı soğutma
RAM ve anakarta ihtiyacım var
En ustteki anakarti aldim baya kaliteli.AMD işlemciler için bunlar alınabilir.
![]()
Asus TUF Gaming B650M-Plus AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus TUF Gaming B650M-Plus AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte B650M Gaming X AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650M Gaming X AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI Pro B650M-A WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI Pro B650M-A WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Intel işlemciler için alınabilir.
![]()
MSI Pro Z790-S WiFi LGA 1700 Soket Anakart
MSI Pro Z790-S WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI B760 Gaming Plus WiFi LGA 1700 Soket Anakart
MSI B760 Gaming Plus WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu bes parca icin bütçe?
AMD işlemciler için bunlar alınabilir.
![]()
Asus TUF Gaming B650M-Plus AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus TUF Gaming B650M-Plus AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Gigabyte B650M Gaming X AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B650M Gaming X AX AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI Pro B650M-A WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI Pro B650M-A WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Intel işlemciler için alınabilir.
![]()
MSI Pro Z790-S WiFi LGA 1700 Soket Anakart
MSI Pro Z790-S WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
https://www.epey.com/anakart/msi-b760-gaming-plus-wifi.html[/URLrc7800xt için
30 bin TL.
RX 7800 XT için işlemci önerin nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.