RX 7800 XT için DDR5 anakart önerisi

Sen şaka mısın? Gayet 10-12 Faz yeterli ne bu abartığın? Kağıt üzerinde ki teknik detayımı konuşup boş yapalım? Senin önerdiğin kartın tek artısı wi-fi olması.

Olay kartin iyiliginden kotulugunden ziyade fiyati aslinda. O paralara o Asus anakartlar alinmaz hele de 6500 civarina B650 Gaming Plus varken.

Sen şaka mısın? Gayet 10-12 Faz yeterli ne bu abartığın? Kağıt üzerinde ki teknik detayımı konuşup boş yapalım? Senin önerdiğin kartın tek artısı wi-fi olması.
14 faz anakartı 6500 liraya öneriyorum gelip 2x4 2x6 anakartları 8-9k'ya atıyorsunuz, teknik detay boş konuşmak mı ukala seni, adama parasını çar çur ettireceksin bir de gelip boş yapalım diyorsun. Bilgin yoksa yazma buraya konu kirletme, kimse senden yazmanı istemiyor.

Olay kartin iyiliginden kotulugunden ziyade fiyati aslinda. O paralara o Asus anakartlar alinmaz hele de 6500 civarina B650 Gaming Plus varken.

Bak o konuda haklısın. 2K fark var. Saçma ama ben "tasarım"ı 5x4 olması ATX olmasından dolayı tercih ettim. 5x4'e büyük avantaj mı? bana 1 saniye kazandırsa ne kazandırmasa ne gerçeğide var. Genede Asus havalı. :D

14 faz anakartı 6500 liraya öneriyorum gelip 2x4 2x6 anakartları 8-9K'ya atıyorsunuz, teknik detay boş konuşmak mı ukala seni, adama parasını çar çur ettireceksin bir de gelip boş yapalım diyorsun. Bilgin yoksa yazma buraya konu kirletme, kimse senden yazmanı istemiyor.

İndirimde alır onu 7.500'e. Ben aldım geçen hafta 7483 liraya. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak o konuda haklısın. 2K fark var. Saçma ama ben "tasarım"ı 5x4 olması ATX olmasından dolayı tercih ettim. 5x4'e büyük avantaj mı? bana 1 saniye kazandırsa ne kazandırmasa ne gerçeğide var. Genede Asus havalı. :D

Para coksa keyfi marka bazli alim yaparsin da burada oyle bir secenek yok. 1000 TL bile fark etse onu AIO'ya ya da PSU'ya kaydirip anakart tarafinda hicbir sey kaybetmeden devam edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı