RX 7800 XT için PSU önerisi

Psikopatpilot

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Sistem bileşenlerim:
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: Sapphire RX 7800 XT Pulse almayı düşünüyorum.
Anakart: ASUS TUF B450 Pro Gaming.
Güç kaynağı: Corsair VS650 650W 80+
2K çözünürlükte oyunlar oynuyorum. Normalde sistemimde 3060 Ti mevcuttu fakat ekran kartım bozulduğu için yeni ekran kartı arayışına girdim ve 7800XT Pulse modelinde karar kıldım. Şöyle bir sıkıntım var şu anki kullandığım PSU'da bir adet PCI-e kablosundan iki adet çıkıyor. Dolayısıyla yeni bir PSU arayışım mevcut. Tavsiye edebileceğiniz iki adet PCI-e kablosu olan ve modüler bir güç kaynağı tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.

Şu an kullandığınız PSU'yu kullanabilirsiniz, hemen değiştirmenize gerek yok. Önce kartı alın, ilerleyen zamanda kafanıza ne zaman eserse o zaman değiştirirsiniz.

Herkese selamlar. Sistem bileşenlerim:
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: Sapphire RX 7800 XT Pulse almayı düşünüyorum.
Anakart: ASUS TUF B450 Pro Gaming.
Güç kaynağı: Corsair VS650 650W 80+
2K çözünürlükte oyunlar oynuyorum. Normalde sistemimde 3060 Ti mevcuttu fakat ekran kartım bozulduğu için yeni ekran kartı arayışına girdim ve 7800XT Pulse modelinde karar kıldım. Şöyle bir sıkıntım var şu anki kullandığım PSU'da bir adet PCI-e kablosundan iki adet çıkıyor. Dolayısıyla yeni bir PSU arayışım mevcut. Tavsiye edebileceğiniz iki adet PCI-e kablosu olan ve modüler bir güç kaynağı tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.

donanım özelliklerinde psu da iki adet olduğu yazıyor. İçeride saklanmış olabilir arka kapağı açarak bakın derim.

1744102537222.png

Şu an kullandığınız PSU'yu kullanabilirsiniz, hemen değiştirmenize gerek yok. Önce kartı alın, ilerleyen zamanda kafanıza ne zaman eserse o zaman değiştirirsiniz.
Hocam aslında bende öyle düşünüyorum ama tek pcie kablosundan iki adet çıktığı için birazda bu yüzden değiştirmek istiyorum siyah ekran almama sebep olur mu diye

donanım özelliklerinde psu da iki adet olduğu yazıyor. İçeride saklanmış olabilir arka kapağı açarak bakın derim.

Eki Görüntüle 2465071
teşekkür ediyorum onu bir inceleyim o halde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı