Denedim durum aynı.
1 yıl önce.
O zaman sorununuz çözüldü 1 yıl önceki oyunla şimdi bir olur mu yeni harita silah car curt.
Denedim durum aynı.
1 yıl önce.
Gayet normal egıtım modunda bos bır yere bakıp aldığın FPS ıle normal fıghtakı FPS asla bır olmaz. Herkes skıll atıyor ates edıyor vs. Sabıt 540 FPS almanın ımkanı yok.
O zaman sorununuz çözüldü 1 yıl önceki oyunla şimdi bir olur mu yeni harita silah car curt.
Hocam sabit 540 FPS almak istemiyorum sizce de FPS 500'lerdeyken aniden 300e 1 saniyelik inip tekrar 500'e çıkması garip değil mi hiçbir şey yokken.
Gözünüzü seveyim drop var oyunda diyorum ben burada siz 1 yıl önceki FPS'le aynı mı olur diyosunuz.
Arkadaş 360 a sabitlediği zaman kasmanın devam ettiğini söylüyor zaten sorun farklı bir şeydeDalga mı geçiyorsunuz? Kasma hissi var diyor arkadaş sizce 300FPS'te kasma hissi olur mu? Herkes 2000Hz monitör falan mı kullanıyor?
Drop ayrı bir şey siz FPS düşük alıyorum demişsiniz drop oluyor dememişsiniz, eğer drop varsa sıcaklıklara bak oyunu da SSD'ye kur.
Denedim durum aynı.
1 yıl önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.