Arkadaşlar kusuruma bakmayın. 10 dk bir yere gittim, geldiğimde onlarca mesaj vardı. Okumaktan zar zor yetiştim. Ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum. Eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın 10 dk bir yere gittim geldiğimde onlarca mesaj vardı okumaktan zar zor yetiştim ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.
Dostum senin anlama sorunun var galiba. Bir tarafta teknoloji bir tarafta güç var. İki seçenek var anlayabiliyor musun? GS FB gibi hani iki seçenek var.
Arkadaşlar kusuruma bakmayın 10 dk bir yere gittim geldiğimde onlarca mesaj vardı okumaktan zar zor yetiştim ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.
Hayır okuduğunuzu bile bilmiyorsunuz, orada RTX hakkında konuşuyoruz, başka biri hakkında konuşuyoruz sen üzerine alınıp DLSS'e salladığımızı düşünüyorsun.
Hocam dediğim gibi isteyen istediğini alsın diyorum bu sefer arkadaş babasının malı gibi AMD daha iyiymiş o yüzden öyle diyormuşum ben. Daha iyi olduğunu düşünsem niye AMD almayayım. Konuyu uzatmıyorum babanın malı gibi yorum yapıyorsun. Vazgeç bence.
Ne dediğinizi anlamıyorum lütfen daha iyi Türkçe kullanın.
Uzatmayın dedikçe daha çok uzatıyorsun haksız olduğunu kabul edip "DLSS" ile God of War oynayabilirsin.