RX 7800 XT - R5 7500F vs RTX 4070 Super - R5 5600

Arkadaşlar kusuruma bakmayın. 10 dk bir yere gittim, geldiğimde onlarca mesaj vardı. Okumaktan zar zor yetiştim. Ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum. Eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kusuruma bakmayın 10 dk bir yere gittim geldiğimde onlarca mesaj vardı okumaktan zar zor yetiştim ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.

7800XT alın hocam 4070 Super savunan arkadaşları ciddiye almayın.

Dostum senin anlama sorunun var galiba. Bir tarafta teknoloji bir tarafta güç var. İki seçenek var anlayabiliyor musun? GS FB gibi hani iki seçenek var.

Bir tarafta güç + teknoloji, diğer tarafta sadece daha iyi bir teknoloji var.

Arkadaşlar kusuruma bakmayın 10 dk bir yere gittim geldiğimde onlarca mesaj vardı okumaktan zar zor yetiştim ben şu anda AM5'ten dolayı RX 7800XT düşünüyorum eğer beğenmezsem veya RTX gibi güzel bir teknolojiyi kullanmak istersem 2026 yazında NVIDIA ekran kartı seçerim.

7800XT'den şaşmayın, 4070S öneren arkadaşlar RTX dışında hiçbir artısının olmadığını anlayınca bıraktılar konuyu.

Oradaki boş teknoloji DLSS değil çok zeki arkadaşım. RTX.

RTX yerine RT desek çökecek adamlar gelmiş konuşuyor çıldırırsın.

Diğeri de galiba Path Racing ne demek ona bakmaya gitti. :D

Oradaki boş teknoloji DLSS değil çok zeki arkadaşım. RTX.

RTX yerine RT desek çökecek adamlar gelmiş konuşuyor çıldırırsın.

Diğeri de galiba path racing ne demek ona bakmaya gitti. :D

O arkadaş fanboy olabilir gerçekten. Ama ben dediğim gibi hiçbir markanın fanı olmam.

O arkadaş fanboy olabilir gerçekten. Ama ben dediğim gibi hiçbir markanın fanı olmam.
Arkadaş öyle zaten, millet olarak kullandığımız malı savunmayı çok iyi biliyoruz.

Hocam dediğim gibi isteyen istediğini alsın diyorum bu sefer arkadaş babasının malı gibi AMD daha iyiymiş o yüzden öyle diyormuşum ben. Daha iyi olduğunu düşünsem niye AMD almayayım. Konuyu uzatmıyorum babanın malı gibi yorum yapıyorsun. Vazgeç bence.
Öyle çünkü?
Yazlıkta 7700XT kullanıyorum taş gibi kart, DLSS savunmaya devam et.

Burada RX550 bence en iyisi onu alacağım diyene ne diyebilirsin. Hiçbir şey, herkesin kendi fikri zevki. Sen bilirsin deyip geçebilirsin anca.
Kendine laf mı soktun sen ben mi yanlış anladım?

Ben AMD daha iyi diyorum ama AMD almıyorum. Açıklasana bunu daha iyi diyormuşum ama almıyorum.

Ne dediğinizi anlamıyorum lütfen daha iyi Türkçe kullanın.
Uzatmayın dedikçe daha çok uzatıyorsun haksız olduğunu kabul edip "DLSS" ile God of War oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı