RX 7800 XT - R5 7500F vs RTX 4070 Super - R5 5600

Gözünle göremediğin kadar bozmasına rağmen sırf NVIDIA fanboyluğu yapmak için boş yorumlar yapıyorsunuz. Görüntüyü o kadar bozsa zaten övmem teknolojiyi sizin gibi at gözlüğü takan bir fanboy değilim. Ayrıca FSR 1 veya FSR teknolojisi kusursuz da demedim.

Ya dostum ne anlatıyorsun. Kendim kullandım diyorum kullanan arkadaşlarım da var tanıdıklarım da var. Onlardan duyduklarım kendi yaşadıklarım nedense senin anlattıklarınla hiç de bir değil. Bu durumda fanboy sen oluyorsun gibi.

Bu dediğinizi bu devirde her şirket yapabilir zaten maalesef. Ama bunca yıl olmayan şeyi olur diye almamazlık yapmam ben şahsen.

5000 serisinde kart DLSS olmayınca nasıl afalladı herkes gördü. Kart Basic ayarlarda resmen çuvalladı ve 4000 serisinden bile daha güçsüz kartlar üretildi. Teknolojisini giderek DLSS'e mahkum bırakan bir şirket var karşımızda. Her şirket yapabilir tabii ki ona lafım yok ancak NVIDIA bunu yapacağının sinyallerini veriyor şimdiden.

Bak dostum 7800XT 2K´da bir süre sonra tökezleyecek ve düşecek. FSR onu kurtaramayacak, zaten çoğu oyunda da bulunmuyor. Ancak NVIDIA´nın DLSS teknolojisi çoğu oyunda bulunuyor ve daha iyi çalışıyor. Kartın ömrünü uzatıyor. Ve evet 4070 Super kullanıyorum, iyi ki AMD´den NVIDIA geçmişim diyorum.

Ben de tam tersi keşke AMD kullansaydım diyorum,

Ve tekrar tekrar diyorum, kanıtın nerede?
Boş iddiaların bir anlamı yok, tökezleyecek diyorsun, neden?
VRAM olarak daha iyi, teknolojisi var, kas gücü olarak daha iyi, tökezleyecek olan kart 4070s.

Eğer sırf güncel oyunlara bakarak saf kas güç ve teknolojileri ile bu düşünceyi ortaya atamıyorsanız belki de bu kartlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz demektir.
Saf kas gücü olarak 7800xt daha iyi, biliyorsun değil mi?
Ben yeterli bilgiye sahibim, sen kendi kartını savunmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Ya dostum ne anlatıyorsun. Kendim kullandım diyorum kullanan arkadaşlarım da var tanıdıklarım da var. Onlardan duyduklarım kendi yaşadıklarım nedense senin anlattıklarınla hiç de bir değil. Bu durumda fanboy sen oluyorsun gibi.
Anlama sorunların var belli. Ben kullandığım ve yaşadığım şeyleri söylüyorum ama sen diyorsun ki "yok ben kullandım kullandığım için biliyorum." Ya ben 2 saattir ne anlatıyorum? Ben de kullandığımı söylüyorum alo.

Gidip FSR Ultra Performans'a falan alıp 4K görüntü bekliyorsunuz anlaşılan başka açıklaması yok.

VRAM olarak daha iyi, teknolojisi var, kas gücü olarak daha iyi, tökezleyecek olan kart 4070s.

Saf kas gücü olarak 7800XT daha iyi, biliyorsun değil mi?
Ben yeterli bilgiye sahibim, sen kendi kartını savunmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Hocam bundan sonra tartışmak çok mantıklı değil. Bir yerde kas gücü bir yerde teknoloji var. Bu tamamen kişisel bir şey herkesin fikri, alacağı farklıdır bu durumda.

Saf kas gücü olarak 7800XT daha iyi, biliyorsun değil mi?

Nece konuşuyorsun? 7800XT ve 4070 super´de RTX teknolojisi mevcut. 7800XT alıyorsun RTX açınca 20FPS görüyor. Evet NVIDIA 30-40FPS görüyor. O da düşük zaten ben inkar etmiyorum, ancak NVIDIA bunu kurtarabiliyor. AMD yapamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak dostum 7800XT 2k´da bir süre sonra tökezleyecek ve düşecek. FSR onu kurtaramayacak, zaten çoğu oyunda da bulunmuyor. Ancak nvıdıa´nın DLSS teknolojisi çoğu oyunda bulunuyor ve daha iyi çalışıyor. Kartın ömrünü uzatıyor. Ve evet 4070 Super kullanıyorum, iyi ki amd´den NVIDIA geçmişim diyorum.

Şaka gibi, hala AM4 sistemi savunuyorsun. Bu kadar çok seviyorsan sen neden AM5 kullanıyorsun? AM4 kullanabilirsin, hem ekran kartını da 4070 Ti s yapardın.
Çok tuhaf. Cidden nasıl hala AM4 sistemi savunduğunuzu anlamıyorum. 7800XT bir süre sonra neden düşüp tökezlesin? Bu ne saçma yorum? Attığın bütün mesajlarda 1 tane doğru bilgi yok. NVIDIA fanboyluğu yapmayı bırak artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlama sorunların var belli. Ben kullandığım ve yaşadığım şeyleri söylüyorum ama sen diyorsun ki "yok ben kullandım kullandığım için biliyorum." ya ben 2 saattir ne anlatıyorum? Ben de kullandığımı söylüyorum alo.

Gidip FSR Ultra Performans'a falan alıp 4K görüntü bekliyorsunuz anlaşılan başka açıklaması yok.

FSR keşke Ultra performansta düzgün görüntü verse de onda oynasam. DLSS'te performansta bile oynarken FSR da kalitede oynamıyordum anladın mı?

Nece konuşuyorsun? 7800XT ve 4070 super´de RTX teknolojisi mevcut. 7800XT alıyorsun RTX açınca 20FPS görüyor. Evet NVIDIA 30-40FPS görüyor. O da düşük zaten ben inkar etmiyorum, ancak NVIDIA bunu kurtarabiliyor. AMD yapamıyor.

Ya dostum, gerçekten şaka yaptığını düşünmeye başlıyorum.
RTX'de RTX, herkes RTX mi açıyor? Her oyunda RTX mi var? RTX bence gereksiz FPS öldüren bir teknoloji, gerçekten tek savunabildiğin şey RTX özelliği mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı