Gözünle göremediğin kadar bozmasına rağmen sırf NVIDIA fanboyluğu yapmak için boş yorumlar yapıyorsunuz. Görüntüyü o kadar bozsa zaten övmem teknolojiyi sizin gibi at gözlüğü takan bir fanboy değilim. Ayrıca FSR 1 veya FSR teknolojisi kusursuz da demedim.
Edemiyoruz, kanıtın nedir tam olarak?
Bu dediğinizi bu devirde her şirket yapabilir zaten maalesef. Ama bunca yıl olmayan şeyi olur diye almamazlık yapmam ben şahsen.
Bak dostum 7800XT 2K´da bir süre sonra tökezleyecek ve düşecek. FSR onu kurtaramayacak, zaten çoğu oyunda da bulunmuyor. Ancak NVIDIA´nın DLSS teknolojisi çoğu oyunda bulunuyor ve daha iyi çalışıyor. Kartın ömrünü uzatıyor. Ve evet 4070 Super kullanıyorum, iyi ki AMD´den NVIDIA geçmişim diyorum.
Saf kas gücü olarak 7800xt daha iyi, biliyorsun değil mi?Eğer sırf güncel oyunlara bakarak saf kas güç ve teknolojileri ile bu düşünceyi ortaya atamıyorsanız belki de bu kartlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilsiniz demektir.
Anlama sorunların var belli. Ben kullandığım ve yaşadığım şeyleri söylüyorum ama sen diyorsun ki "yok ben kullandım kullandığım için biliyorum." Ya ben 2 saattir ne anlatıyorum? Ben de kullandığımı söylüyorum alo.Ya dostum ne anlatıyorsun. Kendim kullandım diyorum kullanan arkadaşlarım da var tanıdıklarım da var. Onlardan duyduklarım kendi yaşadıklarım nedense senin anlattıklarınla hiç de bir değil. Bu durumda fanboy sen oluyorsun gibi.
Ben de tam tersi keşke AMD kullansaydım diyorum,
Ve tekrar tekrar diyorum, kanıtın nerede?
Boş iddiaların bir anlamı yok, tökezleyecek diyorsun, neden?
VRAM olarak daha iyi, teknolojisi var, kas gücü olarak daha iyi, tökezleyecek olan kart 4070s.
Saf kas gücü olarak 7800XT daha iyi, biliyorsun değil mi?
Ben yeterli bilgiye sahibim, sen kendi kartını savunmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Ben de tam tersi keşke AMD kullansaydım diyorum,
Ve tekrar tekrar diyorum, kanıtın nerede?
Boş iddiaların bir anlamı yok, tökezleyecek diyorsun, neden?
VRAM olarak daha iyi, teknolojisi var, kas gücü olarak daha iyi, tökezleyecek olan kart 4070s.
Saf kas gücü olarak 7800XT daha iyi, biliyorsun değil mi?
Bak dostum 7800XT 2k´da bir süre sonra tökezleyecek ve düşecek. FSR onu kurtaramayacak, zaten çoğu oyunda da bulunmuyor. Ancak nvıdıa´nın DLSS teknolojisi çoğu oyunda bulunuyor ve daha iyi çalışıyor. Kartın ömrünü uzatıyor. Ve evet 4070 Super kullanıyorum, iyi ki amd´den NVIDIA geçmişim diyorum.
Anlama sorunların var belli. Ben kullandığım ve yaşadığım şeyleri söylüyorum ama sen diyorsun ki "yok ben kullandım kullandığım için biliyorum." ya ben 2 saattir ne anlatıyorum? Ben de kullandığımı söylüyorum alo.
Gidip FSR Ultra Performans'a falan alıp 4K görüntü bekliyorsunuz anlaşılan başka açıklaması yok.
Nece konuşuyorsun? 7800XT ve 4070 super´de RTX teknolojisi mevcut. 7800XT alıyorsun RTX açınca 20FPS görüyor. Evet NVIDIA 30-40FPS görüyor. O da düşük zaten ben inkar etmiyorum, ancak NVIDIA bunu kurtarabiliyor. AMD yapamıyor.