RX 7800 XT sistem anlık kapanıp açılıyor

• Konuyu başlatan Allynn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 63

Allynn

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Lexar NM610 PRO 500 GB
Ekran kartı
ASUS RX 7800 XT
Anakart
ASUS PRIME B550M-A
İşlemci
Ryzen 5 5600
Sistemim, ben oyun oynarken veya oynamazken, video izlerken ya da izlemiyorken, masaüstünde dursam bile ara sıra kapanıp açılıyor. Bir ara garantiye gönderdim, ancak ‘herhangi bir sorun yok' diyerek geri gönderdiler. Sistem bana geldiğinde ise sorun hâlâ devam ediyordu. İlk başta PSU'dan şüpheleniyordum ama artık evimin elektriğinden şüpheleniyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim, ben oyun oynarken veya oynamazken, video izlerken ya da izlemiyorken, masaüstünde dursam bile ara sıra kapanıp açılıyor. Bir ara garantiye gönderdim, ancak ‘herhangi bir sorun yok' diyerek geri gönderdiler. Sistem bana geldiğinde ise sorun hâlâ devam ediyordu. İlk başta PSU'dan şüpheleniyordum ama artık evimin elektriğinden şüpheleniyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Güç kaynağın nedir ?

ENERMAX proııı 600W ve söylemeyide unuttum olay görüntüleyicisi'den baktığımda Kernel Power 41 hatası alıyorum.

PSU'yu değiştir en kısa zamanda 650w bilindik marka güvenilir bir tane al.

Bende onu düşünüyordum yeni bir priz alacağım yakında.

Bence durumun tamamen PSU ile alakalı dahili GPU olsaydı işlemcinde ekran kartını çıkar gözlemle derdim de öyle bir şansın yok.

PSU'yu değiştir en kısa zamanda 650W bilindik marka güvenilir bir tane al.

Bence durumun tamamen PSU ile alakalı dahili GPU olsaydı işlemcinde ekran kartını çıkar gözlemle derdim de öyle bir şansın yok.

İlk önce bir prizi deneyeyim teşekkürler.

Kullandığın çoklu prizde sorun olabilir.
Hocam, bugün sabah bilgisayarım yine kapanmıştı. Sabah priz değiştirdim, bir süre sorun olmadı fakat şimdi tekrar kapanıp açıldı. PSU dışında başka bir ihtimal yok mu? Ev elektriğinden kaynaklanma olasılığı var mı? Çünkü garantiye gönderdiğimde cihaz 48 saat boyunca testte kalmış ve hiç bu hatayı vermemiş.

Son düzenleme:
İlk önce bir prizi deneyeyim teşekkürler.

Hocam, bugün sabah bilgisayarım yine kapanmıştı. Sabah priz değiştirdim, bir süre sorun olmadı fakat şimdi tekrar kapanıp açıldı. PSU dışında başka bir ihtimal yok mu? Ev elektriğinden kaynaklanma olasılığı var mı? Çünkü garantiye gönderdiğimde cihaz 48 saat boyunca testte kalmış ve hiç bu hatayı vermemiş.

Olabilir hocam. Farklı bir PSU ile denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı