En ucuz Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.497,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.908,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
4K darboğaz olmaz ama genede çıkabiliyorsanız benim attığım parçaları almanız daha mantıklı olur. 7500F her türlü daha güçlü bir işlemci ayrıca içindeki ram miktarı sizin attığınız kasada 16 iken benim attığımda 32GB güç kaynağı ise 750 watt ayrıca m2ssd olarak da daha kaliteli.
Sistemin özellikle de ddr5 olması ilerde işlemci değişmek isterseniz de size kolaylık sağlayacaktır.
4K darboğaz olmaz ama genede çıkabiliyorsanız benim attığım parçaları almanız daha mantıklı olur. 7500F her türlü daha güçlü bir işlemci ayrıca içindeki ram miktarı sizin attığınız kasada 16 iken benim attığımda 32GB güç kaynağı ise 750 watt ayrıca m2ssd olarak da daha kaliteli.
Sistemin özellikle de ddr5 olması ilerde işlemci değişmek isterseniz de size kolaylık sağlayacaktır.