RX 7800 XT sistem darboğaz yapar mı?

Fiyat olarak çıkabiliyorum derseniz alttaki çıkamam derseniz üsttekini alın hocam.

5600X - 12400F işlemcisine göre biraz daha güçlü ayrıca ekran kartı da 4070Ti olmuş olur hazır almışken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

40k kadar çıkarım fakat daha önce hiç rtx kullanmadım rx çok kulandığım için onu tercih ediyorum ama sız kulanıyorsanız ve bi sorun yaşamafıusanız bende alırım;)

40k kadar çıkarım fakat daha önce hiç RTX kullanmadım RX çok kulandığım için onu tercih ediyorum ama sız kulanıyorsanız ve bir sorun yaşamafıusanız bende alırım;)

Hocam normalde bu dediğinizin tam tersini derler. AMD çok hata veriyor AMD kullanmam diye ama :D Nvidia yazılım olarak daha stabildir. Saf güç olarak 4070Tİ'da biraz daha güçlü. Ayrıca DLSS 3 gibi bir fark var. FSR 3 geldi ama DLSS 3'e yaklaşması baya zor. 40K çıkarsanız 2. attığımı alın ama her halükarda iki attığım sistemde sizinkinden daha iyi.

Ayrıca tavsiyem ilk veya 2. attığım sistemde m2 ssd kapasitesini Yapabiliyorsanız 1TB yapmanız veya anakartı 2 m2 slotlu olan bir tanesi ile değiştirmenizdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı