RX 7800 XT sistem vs RTX4070 sistem

Onu sormak lazım merak ettim. Gaming gen ile bir görüşeyim bakalım.

Sanırım sizde 7800XT kullanıyorsunuz. Memnun musunuz?
Ben çok memnunum, RX 7800 XT zaten 2K Ultra kartı, şu anda monitör almadığım için 1080p'de oynuyorum ki bu çözünürlüğe fazlasıyla yetiyor. Eğer uzun vadede 2K oynamak istiyorsanız RX 7800 XT daha mantıklı bence.

Ben çok memnunum, RX 7800 XT zaten 2K Ultra kartı, şu anda monitör almadığım için 1080p'de oynuyorum ki bu çözünürlüğe fazlasıyla yetiyor. Eğer uzun vadede 2K oynamak istiyorsanız RX 7800 XT daha mantıklı bence.
7500F'li ddr5 4070 sunrise sistem özelleştirmeler ile 40k oluyor , yine ddr5 7800xt'de benzer.
Sizce hangisi ? hala daha memnun musun 7800xt den ,hata alıyor musun

7500F'li ddr5 4070 sunrise sistem özelleştirmeler ile 40k oluyor , yine ddr5 7800xt'de benzer.
Sizce hangisi ? hala daha memnun musun 7800xt den ,hata alıyor musun
Bir problemim yok. İki ekran kartı da yakın diyebiliriz benim daha çok AMD tercih etme sebebim hem daha güçlü olması hem de Nvidia'nın boykot durumunda olmasıydı.

Bir problemim yok. İki ekran kartı da yakın diyebiliriz benim daha çok AMD tercih etme sebebim hem daha güçlü olması hem de NVIDIA'nın boykot durumunda olmasıydı.

Teşekkür ederim değerli yorumun için, Gaming Gen'de world karta özel 6 ay peşin taksit vardı ve heves ediyordum ne yazık ki bitmiş :( şimdi ise Amazon'dan peşin 12 ay taksit laptop bakıyorum ama hepsi SDRAM 8 GB RAM ya da pahalı :(

RAM ekleyip alsanız olmuyor mu?

Öğrendiğim kadarıyla SDRAM laptopa takılı oluyormuş çıkmıyormuş.
Almışken tam almak istiyorum 1 TB SSD, 16x2 RAM ama ne yazık ki 35k laptoplarda 512 GB SSD ve sadece 8 GB tek RAM var :( üzücü olan masaüstünde de benzer, sadece ekran kartı için diğerlerinden kısılması bana doğru gelmiyor. Evet belki ileride değiştirebilir ama ben uğraşmak istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı