RX 7800 XT sistemde FiveM'de yollar ve evler yüklenmiyor

Cyrus2122

Zeptopat
Daha fazla  
Gta 5'te sıkıntı olmadan oynayabiliyorum ama Fivem'de 90-100 arası FPS alıyorum. Ama yollar ve evler yüklenmiyor. PC: RX 7800 XT, Ryzen 5 7600, 32 GB RAM, M.2 SSD 1 TB (7000 yazma, 6000 okuma).

Son düzenleme:
GTA 5'te sıkıntı olmadan oynayabiliyorum ama FiveM'de 90-100 arası FPS alıyorum. Ama yollar ve evler yüklenmiyor. PC: RX 7800 XT, Ryzen 5 7600, 32 GB RAM, M.2 SSD 1 TB (7000 yazma, 6000 okuma).

Hocam FiveM optimizasyon sıkıntılı bir oyun. FiveM > application data > cache klasörünü silmeyi dener misiniz? Eğer sadece belirli sunucularda bu sorun oluyorsa sunucu kaynaklıdır.

Ping'in dalgalıysa ya da paket kaybın varsa harita dosyaları eksik veya geç gelir.
FiveM'e bağlıyken F8 tuşuna bas → netgraph 1 yaz. Bu grafik bağlantı sağlığını gösterir.
Loss varsa net olarak sorun internet kaynaklıdır.
Ping 80 Ms'nin üstünde dalgalanıyorsa yine şüphelidir.

Cache silmeden önce buna bir göz atın derim o halde.

Ping'in dalgalıysa ya da paket kaybın varsa harita dosyaları eksik veya geç gelir.
FiveM'e bağlıyken F8 tuşuna bas → netgraph 1 yaz. Bu grafik bağlantı sağlığını gösterir.

Teşekkür ederim deneyip bilgisini yazacağım.

Merhaba bütün hepsini denedim olmadı galiba darboğaz yapıyor işlemci 89 kullanılıyor ekran kartı 60 70.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı